reklama
Megi_Meg
Fanka BB :)
Niskie więc nie narzekam Max 4.7 ale jakos mi sie wierzyc nie chce, ze nigdy nie wzrasta.. Nieraz mam wrazenie, ze pasek jest w ogole jeszcze jasniejszy od najnizszego PH
Jak Wy mierzycie?
A ja musze mieć jak najwyższe bo „walczę” o syna [emoji12] kiedyś myslałam, że te paski nie działają bo nigdy pH mi się nie zmieniało, ale są ok bo sprawdzałam inne rzeczy i są inne barwy. Ja ostatnio mam powódź jeśli chodzi o śluz, więc wkładam sobie do środka, przy tych droższych testach pH jest instrukcja jak to robić. Temperatury też nie mierze bo ja mam takie skoki i spadki, że nie pokrywa mi się to z owulacją, zresztą to nie na moją cierpliwość. Mąż kontroluje wszytko
Megi_Meg
Kubeczek menstruacyjny metodą na zajście w ciążę? Kobiety potwierdzają jego działanie!
Używasz tego pojemniczka podczas miesiączki? Jeśli chcesz szybko mieć dziecko, zacznij go stosować także w dni płodne. Sprawdź, dlaczego!mamotoja.pl
zobaczcie co piszą ;-)
Kiedyś czytałam forum zagraniczne i tam dziewczyny stosowały ten kubeczek i o ile się nie mylę, to miał on sprzyjać poczęciu dziewczynki.
princess_88
Mój mąż ma wysoki testosteron od zawsze, taka uroda chyba nie mam pojęcia czym można go podnieść slyszlam ze stosunek co drugi dzień podnosi poziom testosteronu i działa chłopczykowo ale czy to prawda to nie wiem.A Twój mąż ma wysoki testosteron z natury czy stosuje jakąś diete ? Nie wiem jaki testosteron ma mój mąż, bo igły unika jak ognia, ale chętnie coś zrobiłabym w kierunku żeby mu go podnieść. Bo na większą ilość żołnierzyków dam mu jakieś suplementy, bo diete raczej dobrą ma.
maran-atha
Megi Meg na podniesienie testosteronu należy brać l karnitynę, l argininę, żenszeń, tribulis terrestlis a u mnie najlepiej ze wszystkich dostępnych środków pH podnosił Alka Seltzer Gold preparat kupowałam bezpośrednio z USA to tabletki rozpuszczalne w wodzie bierze się tego po 2 tabletki na porcje wody 3-5 razy na dobę u mnie pH w okresie owulacyjnym przekraczało 9ph i jestem tego w 100%pewna bo kupiłam pH metr by to mierzyć bo paski pałeczki itp nie są tak miarodajne jak phmatr. Ja miałam pH akwariowy firmy Hanna
Powodzenia dziewczyny w spełnianiu marzeń
Megi_Meg
Megi Meg na podniesienie testosteronu należy brać l karnitynę, l argininę, żenszeń, tribulis terrestlis a u mnie najlepiej ze wszystkich dostępnych środków pH podnosił Alka Seltzer Gold preparat kupowałam bezpośrednio z USA to tabletki rozpuszczalne w wodzie bierze się tego po 2 tabletki na porcje wody 3-5 razy na dobę [emoji6] u mnie pH w okresie owulacyjnym przekraczało 9ph i jestem tego w 100%pewna bo kupiłam pH metr by to mierzyć bo paski pałeczki itp nie są tak miarodajne jak phmatr. Ja miałam pH akwariowy firmy Hanna [emoji6]
Dziękuję serdeczne za radę. U mnie testosteron naturalnie jest wysoki, nie wiem jaki ma mąż. PH które przekracza 9 to, też niedobrze bo ponoć zabija wszytkie plemniki. Więc liczę na takie 7,5 max 8,5. Ale... pożyjemy zobaczymy. Bardziej liczę na czynnik szczęścia [emoji4] P.S. Znam ten pH metr - mamy akwarium. Ginekolog doradził, że do pH pochwy są jednak lepsze te papierki lakmusowe.
reklama
SyLwuniaa
Jak dla mnie ta porada to trochę hardcore z tym tamponem.. i czy takie dlugotrwale "zakwaszanie "wogole jest konieczne, one nie wygina wszystkie ?A poza tym ta woda z limonka to w końcu zakwasza?Może w takim uzyciu taklTu jest piękny skrót starankowy
I mowa cały czas o PH śluzu szyjkowego. Nie kombinowalabym chyba już bardziej bo póki co nie natknelam się w tym wątku na info o obniżaniu ph całego organizmu a jetem juz chyba na 2014 roku
Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)
słodkich snów dla Was babeczkiwww.babyboom.pl
Jakie macie zdanie ? To w końcu porady z początku forum..
Podziel się: