reklama
milla01
Fanka BB :)
Moja Mama też nie. Nawet nie chce slyszec
To moja mama wogole nie akceptuje za bardzo naszej decyzji o trzecim dziecku. Nie wiem czemu skoro jest w nich wpatrzona jak w obrazek
Gratulacje! A przypomnij mi Ty masz 2 synkow, corcie i synka?
Leeleeth podziwiam Cię. Musisz być bardzo dzielna kobietą. Masz 3 dzieci. Jedno wymagające więcej opieki i marzenie o4
mam 4 biologicznych synow, jednogo adoptowanego oraz adoptowana coreczke
Paula000
Zaangażowana w BB
Powalilas mnie na kolana..mam 4 biologicznych synow, jednogo adoptowanego oraz adoptowana coreczke
Paula000
Zaangażowana w BB
Megi mi jakiś czas temu "grozily bliźniaki" (podwójna owulacja po clo) i chodziłam po domu i płakałam. A tu mamy taką dzielna kobietke... Aż mi wstydI oczywiście brawa dla męża @leeleeth mój mąż nawet pod moją presją nie zgodziłby się na tak dużą rodzinie.
cytrusowa85
I 7 dme w brzuszku GRATULACJEmam 4 biologicznych synow, jednogo adoptowanego oraz adoptowana coreczke
Mój mąż nie wiem czy kiedykolwiek zgodzi się na 4 te.
reklama
Megi_Meg
Megi mi jakiś czas temu "grozily bliźniaki" (podwójna owulacja po clo) i chodziłam po domu i płakałam. A tu mamy taką dzielna kobietke... Aż mi wstyd
Powiem szczerze, że mnie duża rodzina nie przeraża, tylko to, że ja jestem trochę „wygodna”, kocham życie i podróże, a nie oszukujmy się, dzieci trochę ograniczają taki schemat życia. Dlatego każda z nas wybiera to, co kocha najbardziej i temu się poświęca. Ja 3 dzieci mogłabym mieć, ale mój mąż ledwie zgadza się na drugie.
Podziel się: