Sabrina32
Fanka BB :)
Na ulotce nawet pisze że obniżenie za do 4-4,5Lactovaginal niektórym podnosi ph. Ja mam ph 4.5-4.7. A po lactovaginal 5.0
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na ulotce nawet pisze że obniżenie za do 4-4,5Lactovaginal niektórym podnosi ph. Ja mam ph 4.5-4.7. A po lactovaginal 5.0
Dziewczyny dopytam bo trudno mi przeczytac 13050 stron. Jakie są statystyki na forum? Ilu się udało a ilu nie zaplanować płeć?
Była już jedna dziewczyna Milla bodajże której też lactovaginal podwyższal ph. Mi wtedy obnizał z 4.7 na 4.5. A teraz jak zbadalam na drugi dzień to mi też podwyższal minimalnie :-) po seksie z orgazmem na drugi dzień ph bez zmian a po lactovaginal wiekszeNa ulotce nawet pisze że obniżenie za do 4-4,5
A pijesz dużo wody? Ja zauważyłam że jak pije 2.5 litra wody to śluzu pełno a jak wody pije mało to i śluzu malo wkoncu śluz bierze się z nawodnienia organizmu@martoosia04 a pamiętasz może jaki wtedy miałaś śluz ? ja przy staraniach prawie w ogóle nie miałam, (i zaskoczyło z córką) a teraz nastały takie czasy, że mam go tyle, że muszę mieć zawsze wkładkę, dosłownie leci ze mnie woda. Ten śluz robi się bardziej uciążliwy od miesiączki.
Ja często mialam piękne książkowe wykresy. A w tych cyklach ciazowych to te wykresy w cały świat pocieszam się że obecny cykl tez jakieś góry i doliny przed owulacja i twraz po owu jakoś wolno temperatura rosła ale rosła codzień po troszku (czasem mialam takie wykresy że w dniu owualcji mam ewidentny spadek 36.2 a na drugi dzień 36.8 I taki piękny duzy skok nie 0.2 a 0.6 stopnia)Na pewno mnie nie zalewało. Był raczej taki jak zawsze. Nie zwracałam jednak za bardzo na to uwagi. W ogóle nie spodziewałam się że w tym cyklu w którym się udało, że się udało, bo temp były niskie i skakały bardzo [emoji849]
A pijesz dużo wody? Ja zauważyłam że jak pije 2.5 litra wody to śluzu pełno a jak wody pije mało to i śluzu malo wkoncu śluz bierze się z nawodnienia organizmu
Za niedługo będę mierzyć. Jak podwyższy to dziś odpuszczam starankaByła już jedna dziewczyna Milla bodajże której też lactovaginal podwyższal ph. Mi wtedy obnizał z 4.7 na 4.5. A teraz jak zbadalam na drugi dzień to mi też podwyższal minimalnie :-) po seksie z orgazmem na drugi dzień ph bez zmian a po lactovaginal wieksze