Paula000
Zaangażowana w BB
Baby comp wskazuje dziewczynkę w owulację. Moja klientka tak starała się o córkę.. Nie wyszłoSłyszałam o baby Comp ale tak samo w tym 3 dni przed owu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Baby comp wskazuje dziewczynkę w owulację. Moja klientka tak starała się o córkę.. Nie wyszłoSłyszałam o baby Comp ale tak samo w tym 3 dni przed owu
Lactovaginal niektórym podnosi ph. Ja mam ph 4.5-4.7. A po lactovaginal 5.0Pojechaliśmy jeszcze z mężem do apteki po lactovaginal dziś wezme globulkę obniża do 4 pH jutro staranka jutro będzie 8 dzień cyklu i koniec starań bez zabezpieczenia w tym miesiącu. Najwyżej się odwlecze ale przynajmniej będzie czas na lukrecję itp