Tak mam na myśli 3 dniowy maraton a Ty chyba @martoosia04 mialas jeden strzał ?
reklama
Witam was dziewczyny chciałam powiedzieć że ja w planowanie płci nie wierzę. Syn to planowana dziewczynka, dwa dni przed owulacja, druga ciąża teoretycznie chłopiec bo dzień po owu a jest dziewczynka [emoji23]. Chiński kalendarz też mi się nie sprawdził.
martoosia04
Fanka BB :)
Tak mam na myśli 3 dniowy maraton a Ty chyba @martoosia04 mialas jeden strzał ?
Tak, po 5 dniach abstynencji 1 strzał.
Megi_Meg
Ja pewnie jakiś plan działań opracuje dla siebie. Czy się uda czy nie, to jak już poznam płeć to, pewnie wszytko opisze. Póki co to, są odległe plany bo na dzień dzisiejszy nawet w ciąży nie moge być, więc tym bardziej nie myśle o płci. Ale próbować warto.
kaarinka
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny ! Ja tez miałam jeden strzał 10 dc po kilkudniowej abstynencji (owu ok 14 dc) i chłopak będzie także nie ma reguły. Ale ja niestety pH wtedy nie mierzyłam grrrr. Sama nie wiem w co wierzyć ;-) czasem mam myśli żeby próbować czwarty raz ale potem szybko się z tego wycofuje
milla01
A przed chłopcem też byli chłopcy? Z których dni cyklu?Hej dziewczyny ! Ja tez miałam jeden strzał 10 dc po kilkudniowej abstynencji (owu ok 14 dc) i chłopak będzie także nie ma reguły. Ale ja niestety pH wtedy nie mierzyłam grrrr. Sama nie wiem w co wierzyć ;-) czasem mam myśli żeby próbować czwarty raz ale potem szybko się z tego wycofuje
reklama
milla01
A ja 2 dni przed owu i myślę,czy nie spróbować metody wlaśnie po owu...Ja w tym miesiącu miałam starania po owu. Wydaje mi się ze już w bezpiecznych dniach, ale może akurat. Zakwaszalam się globulkami. Może akurat załapałam się na jakieś okienko.
Podziel się: