reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dla mnie prawda jest taka, że każda "sucha" prognoza jest nic nie warta. Ani aplikacje, ani komputerowe wspomagacze, ani książki. Jak może mi książka lub LCB wywróżyć płeć dziecka, nie znając środowiska mojego organizmu.

Witam was dziewczyny chciałam powiedzieć że ja w planowanie płci nie wierzę. Syn to planowana dziewczynka, dwa dni przed owulacja, druga ciąża teoretycznie chłopiec bo dzień po owu a jest dziewczynka [emoji23]. Chiński kalendarz też mi się nie sprawdził.

Ja pewnie jakiś plan działań opracuje dla siebie. Czy się uda czy nie, to jak już poznam płeć to, pewnie wszytko opisze. Póki co to, są odległe plany bo na dzień dzisiejszy nawet w ciąży nie moge być, więc tym bardziej nie myśle o płci. Ale próbować warto.

Hej dziewczyny ! Ja tez miałam jeden strzał 10 dc po kilkudniowej abstynencji (owu ok 14 dc) i chłopak będzie :p także nie ma reguły. Ale ja niestety pH wtedy nie mierzyłam grrrr. Sama nie wiem w co wierzyć ;-) czasem mam myśli żeby próbować czwarty raz ale potem szybko się z tego wycofuje :D

Hej dziewczyny ! Ja tez miałam jeden strzał 10 dc po kilkudniowej abstynencji (owu ok 14 dc) i chłopak będzie :p także nie ma reguły. Ale ja niestety pH wtedy nie mierzyłam grrrr. Sama nie wiem w co wierzyć ;-) czasem mam myśli żeby próbować czwarty raz ale potem szybko się z tego wycofuje :D
A przed chłopcem też byli chłopcy? Z których dni cyklu?

reklama
Do góry