reklama
Przy synach z O, przy córce bez.
a co sądzicie o braku orgazmu przy staraniach o córke [emoji14] ?
Elenaa
Fanka BB :)
No tak ale jak jest orgazm kilka dni przed owu to ma jakis wplyw?
My teraz jeszcze się nie staramy, ale wczoraj mialam O, i dziś z ciekawości badalam ph rano i mam mniej niż 4.5.
Czy o to chodzi żeby po prostu męskie plemniki już w pochwie padły? I mniej ich dotarło do góry?
My teraz jeszcze się nie staramy, ale wczoraj mialam O, i dziś z ciekawości badalam ph rano i mam mniej niż 4.5.
Czy o to chodzi żeby po prostu męskie plemniki już w pochwie padły? I mniej ich dotarło do góry?
Megi_Meg
Ja chyba też nie miałam O, albo udawałam, bo po kilku dniowym maratonie miałam dość hahaha. Ogólnie ja czy mam O czy nie, to u mnie ph ciągle jest takie samo, czyli 5. Zaczęłam trochę interesować się tym i wyczytałam, że nie sam orgazm podnosi ph, a sperma. Dlatego jeśli chodzi o planowanie dziewczynki to, musi być jak najniższe bo sperma i tak je podniesie w jakimś stopniu. Kiedyś jak żartowałam z ginekologiem, to mówię mu że mam ph 5, a on do mnie mówi, czy chce 8 nie wiem co miał namyśli haha, ale wtedy podziękowałam. Muszę go zapytać jeszcze raz przy najbliższej okazji.
mis0890
Hej po wpisach utwierdzam się w przekonaniu, że to jedna wielka ruletka...przed czy w owu - u jednej syn u drugiej córka, a całe planowanie to tylko swego rodzaju "otoczka" i usprawiedliwienie własnego sumienia - tego marzennego U mnie co rusz się zmienia - raz obstawiam taktykę "owu" a raz 11-12 dc wg lcb... a co ma być to i tak będzie. Nasza córa zaraz 7 m-cy skończy...jeju jak ten czas zapitala Miłego wszystkim!
martoosia04
Ja zauważyłam ze często zdarza się syn jeżeli para stara się dzien przed owu w owu i jeden dzień po owu. Nie wiem czy to przypadek ale czego z takich staran wychodzi syn.
Ja z takich starań mam córkę w brzuchu
(Kilka godzin przed owu)
reklama
Podziel się: