reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja też sprawdzałam fazy księżyca [emoji23] nawet żurawinę podjadałam [emoji23] No cuda na kiju jak tak sobie przypomnę. Zero gazowanych napoi, tylko woda.

reklama
Ja też sprawdzałam fazy księżyca [emoji23] nawet żurawinę podjadałam [emoji23] No cuda na kiju jak tak sobie przypomnę. Zero gazowanych napoi, tylko woda.
No na fazy ksiezyca to i ja tez patrze :-D..mysle, ze ksiezyc ma na nas duzy wpływ, wiec dlaczego i nie w tej kwestii..
A ty przypadkiem nie miałaś udanych starań w nowiu ?:biggrin2::biggrin2:

Zawsze myślałam,że okolice pełnii -chłopak,
w pobliżu nowiu-dziewczynka.
U mnie owulacja w nów lub dzień po i oczywiście chłopak.Także u mnie nic się sprawdza.

Opisze moje starania o córkę:
1. Suplementy: żurawina, magnez, wapń, witamina C.
2. Gynoflor tabletki dopochwowe, sylk żel do higieny intymnej.
3. Króliczki. Sex codziennie od okresu. Dzień przed docelowym stosunkiem tylko M. I najprawdopodobniej w dzień owu starania. Klocie w jajniku w południe. Starania na wieczór. Bez O, klasycznie, zaraz po wzięłam prysznic.
4. Dieta średnia. Nie jadłam pomidorów, ziemniaków. Piłam codziennie jogurt naturalny.

Teraz podobnie. Zastanawiam się tylko czy starać się od razu w owu i stosować metodę 0+12. Czy np do 12 dc i stop.

Opisze moje starania o córkę:
1. Suplementy: żurawina, magnez, wapń, witamina C.
2. Gynoflor tabletki dopochwowe, sylk żel do higieny intymnej.
3. Króliczki. Sex codziennie od okresu. Dzień przed docelowym stosunkiem tylko M. I najprawdopodobniej w dzień owu starania. Klocie w jajniku w południe. Starania na wieczór. Bez O, klasycznie, zaraz po wzięłam prysznic.
4. Dieta średnia. Nie jadłam pomidorów, ziemniaków. Piłam codziennie jogurt naturalny.

Teraz podobnie. Zastanawiam się tylko czy starać się od razu w owu i stosować metodę 0+12. Czy np do 12 dc i stop.
U mnie było na córkę podobnie, suplementy te same, króliczki od okresu i nie jadłam pomidorów a dużo warzyw strączkowych :)

Kurcze ja za to piłam gazowane i cole bo tak wyczytałam. Jadłam też dużo czekolady, a przy synu czekolady wcale i wodę oraz herbatę :p

Kurcze ja za to piłam gazowane i cole bo tak wyczytałam. Jadłam też dużo czekolady, a przy synu czekolady wcale i wodę oraz herbatę :p

Też piłam gazowane i colę [emoji23] więc może coś w tym jest ;) teraz piję jakieś 3 litry dziennie wody z cytryną, gazowanego już nie tknę. Wszytko zmieniło mi się po porodzie.

reklama
Do góry