No to rzeczywiście bardzo wysoka i chyba szczuplutka. Zapisz koniecznie na ta gimnastykę, jak ma predyspozycje to niech wykorzysta je :-) A co to za szkolka plywacka? Syn byl zapisany jako 2 latek na kurs ale niestety basen nie spełnił wymogow z podgrzewaną wodą i nie rozpoczal sie ten kurs. A potrm jak poszedl do przedszkola to wieczny problem wysiekowych zapalen ucha (juz naszczescie z tego wyrasta wiec mielismy zakaz basenu) to niestety rzadko na basen chodzilismy a szkoda
Moj syn ma 4 lata i 2 miesiące i też jest wysoki bo ma 114 cm ale waga 19 kg. I w sumie spodnie też mu spadają jeśli nie mają tych guziczkow do zwezania albo oszukana ściąganie w dresach
Ja go trenuje na siatkarza (to moja pasja od dziecka, chcialabym aby mial choć te 190 cm
). A moja córka z kolei ma 2 lata i 4 miesiące i wazy 13.5 kg i ma 94 cm. Ona i wagowo i wzrostowo chyba 70 centyl. Ale grubiutka nie jest i nie chce byc gorsza od brata i uczy się jeździć bez kółek bocznych na rowerku i nieźle jej to wychodzi, tylko trzeba biegac za nią z asekuracja. Kiedys uczyliśmy sie jezdzic na rowerze jako 6-7 latki a teraz ta dzisiejsza młodziez w wieku 2-4 lata już śmiga