reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Powiem Ci tak. Rob tak.jak.podpowiada Ci serce. Nie boj sie różnicy wieku. To zawsze bedzie rodzenstwo. Jak sie teraz nie dogadaja to za 10 czy 20 lat. I jeszcze bedziesz z nich nie raz dumna.
Jesli masz tyle milosci w sobie ze obdzielisz jeszcze jedną mała istotke to najwazniejsze. Nie patrz na nic ani na nikogo. Nie sluchaj ze juz wyroslac z pieluch i na uj Ci to. Ze za duza roznica itp.
Liczy sie to co czujesz [emoji173]
Czyli znów inna historia. Dziękuje za odpowiedź. Super, ze staracie się o dwójkę. Życzę Wam dużo szczęścia. A ja może uporam się z moimi wątpliwościami.
@Megi_Meg ja ostatnio trochę zaszalałam. Okres nawet mi się spóźnił dwa dni ale okazało się ze owu się przesunęła. Czułam ze tak jest, zwracałam uwagę na objawy.

Powiem Ci tak. Rob tak.jak.podpowiada Ci serce. Nie boj sie różnicy wieku. To zawsze bedzie rodzenstwo. Jak sie teraz nie dogadaja to za 10 czy 20 lat. I jeszcze bedziesz z nich nie raz dumna.
Jesli masz tyle milosci w sobie ze obdzielisz jeszcze jedną mała istotke to najwazniejsze. Nie patrz na nic ani na nikogo. Nie sluchaj ze juz wyroslac z pieluch i na uj Ci to. Ze za duza roznica itp.
Liczy sie to co czujesz [emoji173]
Dokładnie tak samo uważam. Mam sióstr najstarsza ma 30 lat ja mam 25 i mam brata który w marcu śpi czyli 13 lat więc między każdym z nas jest duża roznica jeśli chodzi o najmłodszego brata i każdy z nas się ucieszył i do dzisiaj jest naszym oczkiem w głowie.

reklama
Moj ginek ma siostre 24 lata mlodszą. Oczko w glowie calej rodziny. Mama urodzila ją w wieku 44 lat.
I to byla jego odpowiedź na moje obawy czy nie jest za pozno, czy nie jestem za stara, czy.. czy.. bla bla [emoji1]
Dokładnie tak samo uważam. Mam sióstr najstarsza ma 30 lat ja mam 25 i mam brata który w marcu śpi czyli 13 lat więc między każdym z nas jest duża roznica jeśli chodzi o najmłodszego brata i każdy z nas się ucieszył i do dzisiaj jest naszym oczkiem w głowie.

Do góry