reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

[emoji6]
Całe 165cm [emoji23][emoji8][emoji8]
Siły się przydadzą bo daleka droga przed nami [emoji8]
Kochana tak spełniają się marzenia . Jesteście cudowne, masz cudowną rodzinę jakiej pragnęłaś. [emoji178][emoji178][emoji178]
Wszystkiego co najlepsze dla Was[emoji8][emoji8][emoji8]
Hanusia ma wspanialych braci i rodziców
Siły i zdrówka dla Was [emoji8]
Hanusia[emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
ja upały kiepsko znoszę, biorę prysznic i za chwile jestem mokra od potu:/

Mam to samo :/ ostatnio świeżo po prysznicu owinęłam się tylko ręcznikiem, usiadłam na kanapie i zaczęłam składać ręczniki, które ściągnął M. z balkonu bo sie suszyły, i co? Po kilku minutach pot leciał ze mnie jakbym conajmniej chodakowska odwaliła [emoji23][emoji23][emoji23]

Hej, podpowiedzcie mi proszę w którym dniu cyklu bada się progestesron i estradiol? Czy w 21?, dobrze mi się wydaje..czy w jakiś godzinach i na czczo?
Jak np prolaktyne zalecane jest między 7 a 10 rano
Dziękuję

Hej, podpowiedzcie mi proszę w którym dniu cyklu bada się progestesron i estradiol? Czy w 21?, dobrze mi się wydaje..czy w jakiś godzinach i na czczo?
Jak np prolaktyne zalecane jest między 7 a 10 rano
Dziękuję
Progesteron w 21dc estradiol między 2-5dc A z tego co wiem to PRL się bada obojętnie kiedy. Ale co lekarz to inne zdanie. Przed badaniem PRL trzeba się przygotować. 1-2 dni przed badaniem nie wspolzyc nie przemeczac się i 15-20 min po siedzieć przed labo i odpocząć i dopiero wejść na pobranie krwi.

@młoda1994 bardzo dziękuję Ci za odpowiedź..tych szczegółów co do badania prl to nie znałam
Progesteron w 21dc estradiol między 2-5dc A z tego co wiem to PRL się bada obojętnie kiedy. Ale co lekarz to inne zdanie. Przed badaniem PRL trzeba się przygotować. 1-2 dni przed badaniem nie wspolzyc nie przemeczac się i 15-20 min po siedzieć przed labo i odpocząć i dopiero wejść na pobranie krwi.

reklama
Do góry