reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

[emoji6]
Całe 165cm [emoji23][emoji8][emoji8]
Siły się przydadzą bo daleka droga przed nami [emoji8]
Kochana tak spełniają się marzenia . Jesteście cudowne, masz cudowną rodzinę jakiej pragnęłaś. [emoji178][emoji178][emoji178]
Wszystkiego co najlepsze dla Was[emoji8][emoji8][emoji8]
Hanusia ma wspanialych braci i rodziców
Siły i zdrówka dla Was [emoji8]
Hanusia[emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
ja upały kiepsko znoszę, biorę prysznic i za chwile jestem mokra od potu:/

Mam to samo :/ ostatnio świeżo po prysznicu owinęłam się tylko ręcznikiem, usiadłam na kanapie i zaczęłam składać ręczniki, które ściągnął M. z balkonu bo sie suszyły, i co? Po kilku minutach pot leciał ze mnie jakbym conajmniej chodakowska odwaliła [emoji23][emoji23][emoji23]

Hej, podpowiedzcie mi proszę w którym dniu cyklu bada się progestesron i estradiol? Czy w 21?, dobrze mi się wydaje..czy w jakiś godzinach i na czczo?
Jak np prolaktyne zalecane jest między 7 a 10 rano
Dziękuję

Hej, podpowiedzcie mi proszę w którym dniu cyklu bada się progestesron i estradiol? Czy w 21?, dobrze mi się wydaje..czy w jakiś godzinach i na czczo?
Jak np prolaktyne zalecane jest między 7 a 10 rano
Dziękuję
Progesteron w 21dc estradiol między 2-5dc A z tego co wiem to PRL się bada obojętnie kiedy. Ale co lekarz to inne zdanie. Przed badaniem PRL trzeba się przygotować. 1-2 dni przed badaniem nie wspolzyc nie przemeczac się i 15-20 min po siedzieć przed labo i odpocząć i dopiero wejść na pobranie krwi.

@młoda1994 bardzo dziękuję Ci za odpowiedź..tych szczegółów co do badania prl to nie znałam
Progesteron w 21dc estradiol między 2-5dc A z tego co wiem to PRL się bada obojętnie kiedy. Ale co lekarz to inne zdanie. Przed badaniem PRL trzeba się przygotować. 1-2 dni przed badaniem nie wspolzyc nie przemeczac się i 15-20 min po siedzieć przed labo i odpocząć i dopiero wejść na pobranie krwi.

reklama
Do góry