reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ale sie cieszę ze coraz wiecej nas ciezarowek [emoji2956][emoji7][emoji3059]
Pamiętam pierwsze dni na bb. Zazdrosc niesamowita na każdą wiadomosc o pozytywnym teście. Teraz znowu inne fobie nam sie objawiają [emoji23][emoji23][emoji23] juz sie nie moge doczekac dzidzi no i najlepiej wieści o chlopaku hehehe
Chociaz najchetniej to bym rozszarpala wczoraj tego dpktorka od siedmiu bolesci co mnie nastraszył. Ciul jeden. Ale ja jestem dobrej mysli. Moze i jestem stara ale to pesel. Mentalnie 24 lata to moja wersja i jej sie bede trzymac. Sam ciul jest stary

reklama
Jestem stara wiec i troche przesądna. Wiec na razie slinie sie przy wystawach i na apce smyka mam powrzucane do ulubionych hehehe
Ale moj maz poszedl o krok dalej. Ostatnio oglądał zestawy klocków lego dla 7+ [emoji23][emoji23][emoji23] a ponoć to mnie odpier...la hahahaha
Hahaha no nie mogę [emoji1787] ale serio to co faceci maja z tym lego? Mój mi od dawana opowiadał, że jak będziemy mieli dziecko to on w końcu będzie mógł kupować lego i je składać [emoji38]
Niestety nie ma opcji by tu cokolwiek odczytać :/
Ja nawet nie widzę zarysu nuba - wybacz.
No nic to zostaje mi czekać ;) następne mam za 2 tygodnie i zjem przed badaniem coś słodkiego to może mały śpioszek będzie lepiej współpracował i pokaże więcej [emoji4]

Ale sie cieszę ze coraz wiecej nas ciezarowek [emoji2956][emoji7][emoji3059]
Pamiętam pierwsze dni na bb. Zazdrosc niesamowita na każdą wiadomosc o pozytywnym teście. Teraz znowu inne fobie nam sie objawiają [emoji23][emoji23][emoji23] juz sie nie moge doczekac dzidzi no i najlepiej wieści o chlopaku hehehe
Chociaz najchetniej to bym rozszarpala wczoraj tego dpktorka od siedmiu bolesci co mnie nastraszył. Ciul jeden. Ale ja jestem dobrej mysli. Moze i jestem stara ale to pesel. Mentalnie 24 lata to moja wersja i jej sie bede trzymac. Sam ciul jest stary
A.co ci powiedział? I gratulacje dla was [emoji8],[emoji6]

Hahaha no nie mogę [emoji1787] ale serio to co faceci maja z tym lego? Mój mi od dawana opowiadał, że jak będziemy mieli dziecko to on w końcu będzie mógł kupować lego i je składać [emoji38]No nic to zostaje mi czekać ;) następne mam za 2 tygodnie i zjem przed badaniem coś słodkiego to może mały śpioszek będzie lepiej współpracował i pokaże więcej [emoji4]
To sa duze dzieci. Oni sie cieszą na mysl o bobasie bo moga wtedy bez skrepowania latać po zabawkowym [emoji23][emoji23][emoji23]
Pizgłam smiechem jak na budowie znalazł poparcie wiekszosci pracowników w tych swoich zamiarach. Mowa byla jeszcze o pokoju z samą kolejką i torem samochodowym hahahaha

A ze stara jestem... że to ryzyko.. Ze jeszcze mam sie nie cieszyć... Ze jeszcze sie zobaczy ... i qufa tp
Głupie gadanie. Ja nie taka stara, trzydziecha na karku i wyszło mi ryzyko 1:33. zamotalam się przy wypisywaniu dokumentów i źle zaznaczyłam liczbę ciąż i poronien, jakbym dobrze wypisała to by ryzyko wyszło jeszcze większe, także wiesz. Robiłam sanco i dzieciątko zdrowe. USG też super. Będzie Dobrze [emoji6]

[emoji8][emoji8][emoji8] i super. Dzidzi najwazniejsze [emoji173]
Dlatego tez ja tych z nzf chyba nawet robic nie bede. Ale ja sie na nifty nastawilam na poczatku lipca mam. A to sanco czym sie faktycznie rozni. Jak wygladaja wyniki. Na zasadzie tak/nie czy tez statystyka ?
Głupie gadanie. Ja nie taka stara, trzydziecha na karku i wyszło mi ryzyko 1:33. zamotalam się przy wypisywaniu dokumentów i źle zaznaczyłam liczbę ciąż i poronien, jakbym dobrze wypisała to by ryzyko wyszło jeszcze większe, także wiesz. Robiłam sanco i dzieciątko zdrowe. USG też super. Będzie Dobrze [emoji6]

reklama
To tak jak nifty tylko test robiony w Polsce. Na wynik czekasz ok tygodnia.
Screenshot_2019-06-20-09-18-18-907_com.android.chrome.jpeg

Do góry