reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ale sie cieszę ze coraz wiecej nas ciezarowek [emoji2956][emoji7][emoji3059]
Pamiętam pierwsze dni na bb. Zazdrosc niesamowita na każdą wiadomosc o pozytywnym teście. Teraz znowu inne fobie nam sie objawiają [emoji23][emoji23][emoji23] juz sie nie moge doczekac dzidzi no i najlepiej wieści o chlopaku hehehe
Chociaz najchetniej to bym rozszarpala wczoraj tego dpktorka od siedmiu bolesci co mnie nastraszył. Ciul jeden. Ale ja jestem dobrej mysli. Moze i jestem stara ale to pesel. Mentalnie 24 lata to moja wersja i jej sie bede trzymac. Sam ciul jest stary

reklama
Jestem stara wiec i troche przesądna. Wiec na razie slinie sie przy wystawach i na apce smyka mam powrzucane do ulubionych hehehe
Ale moj maz poszedl o krok dalej. Ostatnio oglądał zestawy klocków lego dla 7+ [emoji23][emoji23][emoji23] a ponoć to mnie odpier...la hahahaha
Hahaha no nie mogę [emoji1787] ale serio to co faceci maja z tym lego? Mój mi od dawana opowiadał, że jak będziemy mieli dziecko to on w końcu będzie mógł kupować lego i je składać [emoji38]
Niestety nie ma opcji by tu cokolwiek odczytać :/
Ja nawet nie widzę zarysu nuba - wybacz.
No nic to zostaje mi czekać ;) następne mam za 2 tygodnie i zjem przed badaniem coś słodkiego to może mały śpioszek będzie lepiej współpracował i pokaże więcej [emoji4]

Ale sie cieszę ze coraz wiecej nas ciezarowek [emoji2956][emoji7][emoji3059]
Pamiętam pierwsze dni na bb. Zazdrosc niesamowita na każdą wiadomosc o pozytywnym teście. Teraz znowu inne fobie nam sie objawiają [emoji23][emoji23][emoji23] juz sie nie moge doczekac dzidzi no i najlepiej wieści o chlopaku hehehe
Chociaz najchetniej to bym rozszarpala wczoraj tego dpktorka od siedmiu bolesci co mnie nastraszył. Ciul jeden. Ale ja jestem dobrej mysli. Moze i jestem stara ale to pesel. Mentalnie 24 lata to moja wersja i jej sie bede trzymac. Sam ciul jest stary
A.co ci powiedział? I gratulacje dla was [emoji8],[emoji6]

Hahaha no nie mogę [emoji1787] ale serio to co faceci maja z tym lego? Mój mi od dawana opowiadał, że jak będziemy mieli dziecko to on w końcu będzie mógł kupować lego i je składać [emoji38]No nic to zostaje mi czekać ;) następne mam za 2 tygodnie i zjem przed badaniem coś słodkiego to może mały śpioszek będzie lepiej współpracował i pokaże więcej [emoji4]
To sa duze dzieci. Oni sie cieszą na mysl o bobasie bo moga wtedy bez skrepowania latać po zabawkowym [emoji23][emoji23][emoji23]
Pizgłam smiechem jak na budowie znalazł poparcie wiekszosci pracowników w tych swoich zamiarach. Mowa byla jeszcze o pokoju z samą kolejką i torem samochodowym hahahaha

A ze stara jestem... że to ryzyko.. Ze jeszcze mam sie nie cieszyć... Ze jeszcze sie zobaczy ... i qufa tp
Głupie gadanie. Ja nie taka stara, trzydziecha na karku i wyszło mi ryzyko 1:33. zamotalam się przy wypisywaniu dokumentów i źle zaznaczyłam liczbę ciąż i poronien, jakbym dobrze wypisała to by ryzyko wyszło jeszcze większe, także wiesz. Robiłam sanco i dzieciątko zdrowe. USG też super. Będzie Dobrze [emoji6]

[emoji8][emoji8][emoji8] i super. Dzidzi najwazniejsze [emoji173]
Dlatego tez ja tych z nzf chyba nawet robic nie bede. Ale ja sie na nifty nastawilam na poczatku lipca mam. A to sanco czym sie faktycznie rozni. Jak wygladaja wyniki. Na zasadzie tak/nie czy tez statystyka ?
Głupie gadanie. Ja nie taka stara, trzydziecha na karku i wyszło mi ryzyko 1:33. zamotalam się przy wypisywaniu dokumentów i źle zaznaczyłam liczbę ciąż i poronien, jakbym dobrze wypisała to by ryzyko wyszło jeszcze większe, także wiesz. Robiłam sanco i dzieciątko zdrowe. USG też super. Będzie Dobrze [emoji6]

reklama
To tak jak nifty tylko test robiony w Polsce. Na wynik czekasz ok tygodnia.
Screenshot_2019-06-20-09-18-18-907_com.android.chrome.jpeg

Do góry