reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Jivka u Ciebie już na dniach zacznie się szaleństwo [emoji4] uwielbiałam moment ciąży i wyprawki.

@martoosia04 piękne te Twoje "łupy", moja córka jeszcze niedawno miała bzika na punkcie "klulików" [emoji4] ale co się dziwić, są urocze.

@milla1982 u mnie też jest odnotowana anemia haha, a tak dbam o siebie. Z TSH też mam teraz jazdy, u mnie wyszło powyżej normy, ale przy wysokiej prolaktynie nie mam na co liczyć, łykam tabletki i czekam.
Ja bardzo dobrze pamiętam swoje ciało i siebie przed ciążą z córką, i z ręką na sercu mogę powiedzieć, że wtedy byłam taka.... taka beznadziejna haha, nic dziwnego, że Królowa nie zaprosiła do siebie Y, mój organizm nie udźwignąłby chłopa [emoji4]

Ostatnia edycja:
reklama
ja się pochwalę, że wczoraj byłam na usg 3-ciego trymestru i klątwa złych wiadomości na ważnych badaniach się skończyła. Moja córeczka ma ponad 1,5 kg i wszystko jest super od stóp do głów :D Natomiast moja pępowina dwunaczyniowa daje radę, mała jest w środkowym centylu, nie za mała i pępowina się dostosowała i jest po prostu grubsza :)
Co za ulga wszystko w normie :)

@Jivka u Ciebie już na dniach zacznie się szaleństwo [emoji4] uwielbiałam moment ciąży i wyprawki.

@martoosia04 piękne te Twoje "łupy", moja córka jeszcze niedawno miała bzika na punkcie "klulików" [emoji4] ale co się dziwić, są urocze.

@milla1982 u mnie też jest odnotowana anemia haha, a tak dbam o siebie. Z TSH też mam teraz jazdy, u mnie wyszło powyżej normy, ale przy wysokiej prolaktynie nie mam na co liczyć, łykam tabletki i czekam.
Ja bardzo dobrze pamiętam swoje ciało i siebie przed ciążą z córką, i z ręką na sercu mogę powiedzieć, że wtedy byłam taka.... taka beznadziejna haha, nic dziwnego, że Królowa nie zaprosiła do siebie Y, mój organizm nie udźwignąłby chłopa [emoji4]
A ja przy obu chłopcach mega moc :) Przytylam wtedy troszkę, bo ja raczej z tych szczupłych,czulam się jakaś taka kobieca, pełna energii,pracowałam na 1.5etatu,jak nastolatka :)

A ja przy obu chłopcach mega moc :) Przytylam wtedy troszkę, bo ja raczej z tych szczupłych,czulam się jakaś taka kobieca, pełna energii,pracowałam na 1.5etatu,jak nastolatka :)

Nie żebym sobie słodziła, ale od dłuższego czasu tak właśnie się czuje [emoji23] silna, pewna siebie kobieta [emoji3][emoji23] zobaczymy jak przełoży się to, na praktykę ;)

Dziewczynki pytanko. W ktorym tyg dowiedziałyście sie czy to dziewczynka czy chłopczyk.
Bo teoria teorią a jak u was w pratyce to bylo?[emoji259]

Nie żebym sobie słodziła, ale od dłuższego czasu tak właśnie się czuje [emoji23] silna, pewna siebie kobieta [emoji3][emoji23] zobaczymy jak przełoży się to, na praktykę ;)
To ja odwrotnie :) W życiu spokojnie,w pracy poukładane, od pół roku ćwiczę i osiagnelam juz prawie to,co chciałam,a czuję się jak sierotka :) Śmieszne uczucie.

reklama
To ja odwrotnie :) W życiu spokojnie,w pracy poukładane, od pół roku ćwiczę i osiagnelam juz prawie to,co chciałam,a czuję się jak sierotka :) Śmieszne uczucie.

Dokładnie tak sie czułam przed ciążą. Taka typowa sierota zmęczona życiem [emoji23][emoji23] aż się dziwie, że mąż chciał ze mną wtedy spać [emoji23][emoji23]

Do góry