reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczynki pytanko. W ktorym tyg dowiedziałyście sie czy to dziewczynka czy chłopczyk.
Bo teoria teorią a jak u was w pratyce to bylo?[emoji259]

Ja ok 17 tyg, potwierdzone na 100% na połówkowych. Córka cały czas miała pępowinę między nogami, albo niefartownie tyłek odwrócony. A w którym tyg jesteś ?

reklama
@milla1982 a z tymi badaniami padłam Hahaha wybacz. Ale wtedy przed ciążą mąż ciągle do mnie mówił, że źle wyglądam, jakbym cały czas chora była. Myślałby kto, że on ciągle taki piękny Haha

reklama
Mysmy w ogole sie starali. Przestalismy. I dopiero sie udalo :) w cyklu ktory wcale nie monitowałam, bez clo, bez dupka itp. Zupelnie odpusciłam. Glowe zajelam czyms innym [emoji14] no i bach :)
Nawet test z tego co teraz wyliczylam to zrobilam dopiero w jakims 35 dniu chociaz cykle mialam po 23 dni
@SalsaPL a jakąś formę starań obraliście ? Czy poszliście na żywioł ? :) trzymam kciuki za synka :) też o nim marze :)

Do góry