martoosia04
Fanka BB :)
RepHresh ważny do 15/09/2019
Oddam całość za 50 zł z przesyłka juz. Żelu cała tubka. Ja użyłam z tego 1ml . Testów mam 34 sztuki.
Mi niepotrzebne i pierwsze jest to w kolejności do wywalenia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny robiłam dzisiaj testosteron,jestem w 6 dniu cyklu. Wyszło mi 31,17 przy normie 7,21-79,31 to mało czy dużo?
@Megi_Meg sprawdzam Twoja teorię
Hehe mało ja robiłam testosteron w 3 dniu, norma: 8,40-48,10, u mnie wyszło 48, natomiast androstendion, który też jest hormonem męskim wyszedł mi powyżej normy.
No to jesli z tego nie utrzyma sie ciąża męska, to ja nie wiem [emoji849][emoji849][emoji849]
Prawda? Też bym tam zbankrutowała [emoji33]Byłam dziś w H&M córce kupić kilka rzeczy. I stwierdzam, jeśli los obdarzy mnie kiedyś synem, to już dziś mówię - wykupię cały dział [emoji23][emoji23] chyba już zaczne wrzucać do skarbonki [emoji857] zdecydowanie, to mój ulubiony sklep !
I masz córkę? nooo to super!Hehe mało ja robiłam testosteron w 3 dniu, norma: 8,40-48,10, u mnie wyszło 48, natomiast androstendion, który też jest hormonem męskim wyszedł mi powyżej normy.