reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

IMG_4324.JPG

IMG_4325.JPG

RepHresh ważny do 15/09/2019
IMG_4326.JPG

Oddam całość za 50 zł z przesyłka juz. Żelu cała tubka. Ja użyłam z tego 1ml . Testów mam 34 sztuki.
Mi niepotrzebne i pierwsze jest to w kolejności do wywalenia.

reklama
Dziewczyny robiłam dzisiaj testosteron,jestem w 6 dniu cyklu. Wyszło mi 31,17 przy normie 7,21-79,31 to mało czy dużo? :)
@Megi_Meg sprawdzam Twoja teorię:D

No to jesli z tego nie utrzyma sie ciąża męska, to ja nie wiem [emoji849][emoji849][emoji849]

Hehe nie ukrywam, że chciałabym, żeby akurat poziom tych dwóch hormonów utrzymał się do czasu starań :) wiem, że z córką miałam bardzo niski testosteron, ale wartości już nie pamiętam. Na szczęście te 2 hormony po mimo swoich wysokich "męskich" wartości nie przeszkadzają w planowaniu ciąży. Najbardziej jara mnie to, że nic w tym kierunku nie zrobiłam, wszystko samo z siebie, może to znak haha :)

Byłam dziś w H&M córce kupić kilka rzeczy. I stwierdzam, jeśli los obdarzy mnie kiedyś synem, to już dziś mówię - wykupię cały dział [emoji23][emoji23] chyba już zaczne wrzucać do skarbonki [emoji857] zdecydowanie, to mój ulubiony sklep !

Byłam dziś w H&M córce kupić kilka rzeczy. I stwierdzam, jeśli los obdarzy mnie kiedyś synem, to już dziś mówię - wykupię cały dział [emoji23][emoji23] chyba już zaczne wrzucać do skarbonki [emoji857] zdecydowanie, to mój ulubiony sklep !
Prawda? Też bym tam zbankrutowała [emoji33]

reklama
Hehe mało :) ja robiłam testosteron w 3 dniu, norma: 8,40-48,10, u mnie wyszło 48, natomiast androstendion, który też jest hormonem męskim wyszedł mi powyżej normy.
I masz córkę? :) nooo to super!
A tak poważnie mówiąc,to znowu mam źle wyniki,TSH miałam super,bo 1.5,a teraz po 2 mies mam 3.5. Żelazo już w ogóle poza konkursem,bo przy normie 50-170 ja mam 23...Czyli znowu anemia..ehhh

Do góry