Hej, dziewczyny. Jestem w 17 tygodniu - dziewczynka, ale już szukam sposobu na chłopca. Miał być teraz, ale los zrobił nam psikusa. Możecie wskazać mi gdzie szukać informacji??? Jestem pewna, że przerabiałyście ten temat wielokrotnie. Z góry serdecznie dziękuję
reklama
Megi_Meg
Fanka BB :)
Hej, dziewczyny. Jestem w 17 tygodniu - dziewczynka, ale już szukam sposobu na chłopca. Miał być teraz, ale los zrobił nam psikusa. Możecie wskazać mi gdzie szukać informacji??? Jestem pewna, że przerabiałyście ten temat wielokrotnie. Z góry serdecznie dziękuję
Hej ! na wstępie gratuluję córeczki. To Twoje pierwsze dziecko ? Ja też szukam sposobu na chłopca, na razie czytam, analizuje, zbieram informację. A jeśli można wiedzieć, to czemu napisałaś " miał być teraz" ?
Czwarte. Dziewczyna, dwóch chłopców i dziewczynka w drodze. Miał być w mojej głowie...strasznie się zafiksowałamHej ! na wstępie gratuluję córeczki. To Twoje pierwsze dziecko ? Ja też szukam sposobu na chłopca, na razie czytam, analizuje, zbieram informację. A jeśli można wiedzieć, to czemu napisałaś " miał być teraz" ?
Mój najmłodszy ma 1,5 roku i już wyobrażałam sobie dwóch urwisów którzy się razem bawią, grają w piłkę, itd....starszy ma prawie 11 lat - za duża różnica żeby być kumplem na roczniaka
cytrusowa85
Gratuluję A to chcesz ciaze zaraz po ciąży?Hej, dziewczyny. Jestem w 17 tygodniu - dziewczynka, ale już szukam sposobu na chłopca. Miał być teraz, ale los zrobił nam psikusa. Możecie wskazać mi gdzie szukać informacji??? Jestem pewna, że przerabiałyście ten temat wielokrotnie. Z góry serdecznie dziękuję
cytrusowa85
Pewnie planowala ze wyjdzie synHej ! na wstępie gratuluję córeczki. To Twoje pierwsze dziecko ? Ja też szukam sposobu na chłopca, na razie czytam, analizuje, zbieram informację. A jeśli można wiedzieć, to czemu napisałaś " miał być teraz" ?
cytrusowa85
Mój pierworodny ma 12 i też nie chce bawić się z Maksem który ma 2.5 roku..Dla Maksa do wspolnych zabaw zrobimy "w przyszlosci" Ignasia.Czwarte. Dziewczyna, dwóch chłopców i dziewczynka w drodze. Miał być w mojej głowie...strasznie się zafiksowałam
Mój najmłodszy ma 1,5 roku i już wyobrażałam sobie dwóch urwisów którzy się razem bawią, grają w piłkę, itd....starszy ma prawie 11 lat - za duża różnica żeby być kumplem na roczniaka
No właśnie...też tak chciałam....gdyby to było takie proste.....Mój pierworodny ma 12 i też nie chce bawić się z Maksem który ma 2.5 roku..Dla Maksa do wspolnych zabaw zrobimy "w przyszlosci" Ignasia.
Córka bez planowania, syn test owulacyjny, syn z codziennego seksu i córka cholera wie...cztery dni przed owu, potem przerwa i 12 godzin przed owu ...nie wiem czy coś dotrwało czy tak po prostu miało być....@jaanu77 a robiłaś coś w kierunku planowania płci ? Czy starania były na farcie? Pamiętasz może z którego dnia cyklu masz dzieci ?
reklama
Jeden chłopak z planu, drugi totalny spontan...@jaanu77 a robiłaś coś w kierunku planowania płci ? Czy starania były na farcie? Pamiętasz może z którego dnia cyklu masz dzieci ?
Byłam pewna że uda się kolejny chłopak, a tu...zonk
Podziel się: