reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dokładnie u mnie było to, samo. Dlatego u mnie szybko przeszedł etap ciąży i noworodka. Teraz, chce sobie to, wszytko wynagrodzić i przejść przez to, jeszcze raz w zupełnie inaczej. Mój mąż mówi, że mógłby mieć drugą córkę i że nie wyobraża sobie mieszkać pod jednym dachem z dorastającym synem. A skoro tak mówi, to pewnie zrobi drugą babe [emoji849] a mi tak strasznie marzy się malutki mężczyzna [emoji7][emoji170]
50 na 50 także jedno z Was trafi alę masz takie same szansę co maz

reklama
Ja mam na pewno chłopców z dnia najsilniejszego bólu owu,jak miałam parę latek mniej,to idealnie wylapywalam moment owu,nawet na usg się potwierdziło

Dzięki Twoim słowom, zaczynam mieć nadzieję ;) mam bardzo podobnie, mimo rozchwianej gospodarce hormonalnej. Wizytę mam w środę, proszę o kciuki ;)

reklama
Ja mam na pewno chłopców z dnia najsilniejszego bólu owu,jak miałam parę latek mniej,to idealnie wylapywalam moment owu,nawet na usg się potwierdziło
Ja synów też z mam bolu owu, a córkę 3-4 dni przed. U mnie ból owy był przy pęknięciu pęcherzyka więc dokładnie pokazywał kiedy , tak jak u Ciebie.

Do góry