reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
No wlasnie dlatego ja cały czas się waham
Hmmm...czekasz na jakieś naukowe odkrycie ? Ja już nie mam czasu :(
Czytałam o baby Comp, który kompletnie wywraca do góry nogami dotychczasową wiedzę w tej materii i podobno ma 80 % skuteczności -wg producenta. Wśród użytkowników opinie są podzielone...macie jakiś feedback na forum

Czytałam o baby Comp, który kompletnie wywraca do góry nogami dotychczasową wiedzę w tej materii i podobno ma 80 % skuteczności -wg producenta. Wśród użytkowników opinie są podzielone...macie jakiś feedback na forum

Metoda BDM tez ma niby 80% czy nawet wiecej skuteczności a jednak ostatnio duzo failsów.

Nasz rodzynek miś korzysta z małżonka z LCB.

Mamy podobne płciowo i wiekowo dzieciaki
Na odkrycie to nie ... trzy powody w swojej głowie
1. Mąż. Bo jemu dobrze jak jest i nie bardzo na więcej
2. Wiek mój . Mam 37 czy nie za dużo już?
3. Mam teraz 3. Czy jak bedzie 4 i to dziewczynka to wiecznie pretensje że było dobrze z 3(?) . Nie ukrywajmy już teraz dużo wyrzeczeń i jest co robić. Wiem ze jak bredzi 4 chłopak to inaczej Bede patrzeć tzn nie b3da t3ka.rozzalona
no tak działa.cholerny mózg.
No i dlatego muszę.to przemyśleć i nie spieszyy mi si3.

No właśnie, każda metoda jest inna i każda daje ok 80% skuteczności. Najlepiej zaufać sobie i wiedzieć, co ewentualnie mogłoby pomóc.
@jaanu77 ja specjalistą nie jestem. Mam jedną córkę, na pewno sprzed owulacji. Teraz przy staraniach o drugie dziecko, planuję zrobić to, odwrotnie. A co z tego wyjdzie, to nie mam pojęcia. Ale będę wiedziała, że mam dziecko sprzed owulacji i z owulacji.

Po roku , jak Bóg da - będzie cesarka
Ale tym razem chcę być dobrze przygotowana. Po porodzie nie będę miała czasu na nic, więc plan muszę opracować teraz :)
Która to Twoja cesarka bedzie? U mnie 4 to juz na pewno bedzie ostatnie o ile będzie więc podziwiam ze jeszcze 5 w planach.

Ogólnie myślę, że pod każdą kobietę jest zupełnie inna metoda. Moje 2 koleżanki mają synów z codziennego sexu, na dodatek sprzed owulacji. A ja z podobnego przepisu mam córkę. Więc staram się obrać metodę, która będzie bardziej pod mój organizm. Na pewno nic nie zrobię pochopnie.

reklama
Ja myślę że jeżeli chce się starać o konkretną płacić trzeba się dokładnie wczytać w metody uzyskania w każdej możliwej metodzie. no i niestety obserwacja swojego organizmu też tutaj dużo daje. 

Do góry