cytrusowa85
Fanka BB :)
No wlasnie dlatego ja cały czas się wahamNo właśnie...też tak chciałam....gdyby to było takie proste.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie dlatego ja cały czas się wahamNo właśnie...też tak chciałam....gdyby to było takie proste.....
Po roku , jak Bóg da - będzie cesarkaGratuluję A to chcesz ciaze zaraz po ciąży?
Hmmm...czekasz na jakieś naukowe odkrycie ? Ja już nie mam czasuNo wlasnie dlatego ja cały czas się waham
Hmmm...czekasz na jakieś naukowe odkrycie ? Ja już nie mam czasu
Czytałam o baby Comp, który kompletnie wywraca do góry nogami dotychczasową wiedzę w tej materii i podobno ma 80 % skuteczności -wg producenta. Wśród użytkowników opinie są podzielone...macie jakiś feedback na forum
Mamy podobne płciowo i wiekowo dzieciakiHmmm...czekasz na jakieś naukowe odkrycie ? Ja już nie mam czasu
Czytałam o baby Comp, który kompletnie wywraca do góry nogami dotychczasową wiedzę w tej materii i podobno ma 80 % skuteczności -wg producenta. Wśród użytkowników opinie są podzielone...macie jakiś feedback na forum
Która to Twoja cesarka bedzie? U mnie 4 to juz na pewno bedzie ostatnie o ile będzie więc podziwiam ze jeszcze 5 w planach.Po roku , jak Bóg da - będzie cesarka
Ale tym razem chcę być dobrze przygotowana. Po porodzie nie będę miała czasu na nic, więc plan muszę opracować teraz