reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@martoosia04 ale szał, co nie? :) super kochana. Może i mi się jeszcze kiedyś spełni (choć u mnie, to chyba by bylo trafienie w totka dwukrotnie bardziej realne). Wiecie, jak się ma 4 synów, to człowiek już nawet boi się marzyć. ..
Trzymajcie się cieplutko z Tośką i już niebawem będzie tuli tuli. To teraz szał na róż i tutu z brokatem ALE SIUPER CI !!!

Już jest różowy szał ;)
IMG_3794.JPG

reklama
@gorligorligor weź ode mnie cały róż, jeden już mam i chętnie oddam zapas :)

@patipaula super, że Ci się udało, warto marzyć i warto czekać. Ja przy drugim dziecku też będę miała cesarkę planowaną. Trzymam za Was kciuki !

@martoosia04 po mimo, że ja mam już przesyt różu, kokardek itp, to szykujesz śliczną wyprawkę :)

Staram się nie popaść w kicz różu. [emoji23] wiecie słodkie kotki, jakieś kucyk itp mnie nie rajcują [emoji23] No przeżyje jak ktoś nam coś takiego kupi ale mam pewne wyobrażenie tej damskiej malutkiej garderoby i póki to ja o niej decyduje to korzystam [emoji23] zdaje sobie sprawę, że w pewnym momencie zawładną nami księżniczki itp potworki z bajek ;)

@martoosia04 póki ja mogłam decydować, to był pudrowy róż i stonowane kolory, wszystko delikatne i gładkie. W momencie kiedy córka poszła do przedszkola, a poszła jako 2,5 latek, zaczęła wybierać według mnie najgorszy róż jaki był i postacie bajkowe, za którymi nie przepadam. Ale co zrobić, musiałam kupować. Od pewnego czasu, mój koszmar zakupowy się skończył, wybiera teraz miętę, a nawet czerń o dziwo gładkie, mówi; " jeśtem juś duźa, będę jak Ti mamo, elegańcka " :)

@martoosia04 póki ja mogłam decydować, to był pudrowy róż i stonowane kolory, wszystko delikatne i gładkie. W momencie kiedy córka poszła do przedszkola, a poszła jako 2,5 latek, zaczęła wybierać według mnie najgorszy róż jaki był i postacie bajkowe, za którymi nie przepadam. Ale co zrobić, musiałam kupować. Od pewnego czasu, mój koszmar zakupowy się skończył, wybiera teraz miętę, a nawet czerń o dziwo gładkie, mówi; " jeśtem juś duźa, będę jak Ti mamo, elegańcka " :)
Czyli z erą przedszkola zacznie się koszmar bajowy :D ojojoj!

Staram się nie popaść w kicz różu. [emoji23] wiecie słodkie kotki, jakieś kucyk itp mnie nie rajcują [emoji23] No przeżyje jak ktoś nam coś takiego kupi ale mam pewne wyobrażenie tej damskiej malutkiej garderoby i póki to ja o niej decyduje to korzystam [emoji23] zdaje sobie sprawę, że w pewnym momencie zawładną nami księżniczki itp potworki z bajek ;)
Nie przeskoczysz faktu postaci z bajek n ciuchach [emoji16] Najgorsze są te z Krainą Lodu, chyba największy kicz.

Martoosia- gratulacje coreczki, nic tam nie dyndało nigdy, wiec to byla kwestia czasu , to teraz sie w rozu zatopisz haha :D

U nas w sumie problemy mega ze zdrowiem sie zaczely, szpitale itp.tak to nic mi nie bylo a teraz Co chwile cos, od ok. 20 tyg , no co jakis czas jakas akcja :/ masakra , takze bujam sie po lekarzach, cholera wie o co chodzi, za jakies 2 tyg ide na usg, ale u nas raczej bedzie 3 synek, takze plemniki nie do zdarcia z cut offu 3.5 dnia :) ,

Grabcia a ty jak sie czujesz ?

Jak tam wszystkie ciazowki sie czuja:)?
Pozdrawiamy

Mis- mi sie wydaje ze na chlopca ja bym probowala bdm jednak , plus suple, i zeby nasienie bylo 2- 3 dniowe, a coreczke macie chyba z czestych staran tak przez cały tydzien plodny? Juz nie pamietam , ale super ze szybko chcecie drugie dziecko, napewno mala roznica wieku jest fajna dla dzieciakow :)!

reklama
@Miciur-ka życzę dużo zdrowia, bo to najważniejsze. Myślę, że fajnie jest być mamą 3 chłopców, zawsze będziesz miała najważniejszych mężczyzn obok siebie, a Ty zawsze będziesz najważniejszą Kobietą dla nich :) Moja koleżanka urodziła teraz syna też z odstępu 3 dni przed owulacją. Więc jak widać, na każdego jest inna recepta. Po mimo, że ja mam jedną córkę, zaczynam mieć obawy czy mój mój mąż ma plemniki z chromosomem Y , aby można było walczyć !

Do góry