reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A to może z nim jednak przypadek ;)

A mogłabyś opisać swoje staranka? Co brałaś, kiedy itp?

Starania trwały 6 miesięcy.
Od czerwca moj M. brał codziennie: 2xLR (lukrecja), 2xOLE (olive leaf extract), 1xkw foliowy, 1x szyszka chmielu
Ja brałam 2xLR, 1x kw foliowy, 2x Saw palmetto czasem dorzuciłam żurawinę w tabl. ale to jak mi się przypomniało

Seks na dzień przed owu.
Użyliśmy 1 ml żelu concieve.

Po tym jednym seksie dwa tyg przerwy w seksie.

reklama
Na 100% TOSIA !!! [emoji178][emoji178][emoji178]

Reszta w porządku. Zdrowa i piękna. Ma wszystkie paluszki u raczek i nóżek, serduszko ładne i zdrowe. Nie ma nic niepokojącego!

Wiedziałam:) Wielkie gratulacje:)

A my dzisiaj byliśmy na usg trzeciego trymestru. Synuś zdrowy, waży już 2020.

Załączniki

• 20190415_163321.jpg
    20190415_163321.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 84
Starania trwały 6 miesięcy.
Od czerwca moj M. brał codziennie: 2xLR (lukrecja), 2xOLE (olive leaf extract), 1xkw foliowy, 1x szyszka chmielu
Ja brałam 2xLR, 1x kw foliowy, 2x Saw palmetto czasem dorzuciłam żurawinę w tabl. ale to jak mi się przypomniało

Seks na dzień przed owu.
Użyliśmy 1 ml żelu concieve.

Po tym jednym seksie dwa tyg przerwy w seksie.
Dzięki, a w opisie saw palmetto podnosi testo?
Jedno pytanko jeszcze, przed też robiliście przerwę? Też czytałam, że pow 7 dni więcej plemników żeńskich niby

@patipaula też mi się marzy taka wpadka. Coraz bardziej zaczyna mnie przerażać, to planowanie, suplementy, diety itp., a potem, to myślenie po, czy faktycznie wszytko dobrze zrobiłam. Na dodatek mój mąż jest typem mężczyzny, który nie planuje seksu, jak mu wyznacze termin starań, to na bank się zablokuje :-D

@patipaula też mi się marzy taka wpadka. Coraz bardziej zaczyna mnie przerażać, to planowanie, suplementy, diety itp., a potem, to myślenie po, czy faktycznie wszytko dobrze zrobiłam. Na dodatek mój mąż jest typem mężczyzny, który nie planuje seksu, jak mu wyznacze termin starań, to na bank się zablokuje :-D

Dlatego faceta się o tym nie informuje ;) ty masz wiedzieć i tyle ;) a on niech nie wie ze dzis owulacja. Oszczędź mu szczegółów. Byle wiedział ze sie staracie. Moze jak podejdzie na luzie to sie uda.

reklama
Do góry