reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Naomi_24 no właśnie, ja jestem spełniona jako mama, ale myślę, że jak urodze syna, to będzie prawdziwe dopełnienie. Chciałabym poczuć tą radość o której piszesz. Dlatego nie chce pochopnie podejmować decyzji co do planowania, nawet jeśli miaiabym czekać kolejne 2 lata, to będę.
Ja tego nie doświadczyłam. Jakiegoś spełnienia o który piszecie . Zawsze myslalam.że Bede miec córki bo tak w mojej rodzinie jest. PierwsZy syn to nie poczułam.spełnienia tylko takie lekkie niedowierzanie ooooooo

A tu A jednak tak jak chciałam .

reklama
Na 100% TOSIA !!! [emoji178][emoji178][emoji178]

Reszta w porządku. Zdrowa i piękna. Ma wszystkie paluszki u raczek i nóżek, serduszko ładne i zdrowe. Nie ma nic niepokojącego!
Cudownie,wiem co czujesz, tak właśnie spełniają się marzenia. Niech zdrowo rośnie Twoja Tosia [emoji178][emoji178][emoji178]

Ostatnia edycja:
Ja od zawsze mowilam ze bede miec córkę. ZAWSZE. Byłam w szoku jak okazało sie ze bede miała jednego a potem drugiego chłopca.
Mam to samo, do tego w rodzinie zawsze parki i zawsze dziewczynki pierwsze i zawsze miałam w głowie, że u mnie też tak będzie... Pierwszy syn ok super, drugi też ok fajnie, kocham ich nad życie są cudownie, ale brakuje różu... ;) 3 syna będę kochać równie mocno, ale muszę zrobić co w mojej mocy by mieć tą córę, a co ma być to będzie. Ogromne gratulacje, dajesz nadzieję :)

Czytam, że wiesiołki i concevious czy jakoś tak ten żel, na chłopca - ja nieświadomie przy drugim stosowałam :D

reklama
Do góry