reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@cytrusowa85 właśnie.... testosteron mnie nie martwi, bo jest wysoki ale mieści się w skali, natomiast mam problemy z innymi hormonami, które wychodzą dużo ponad normę :/ czyli jestem w d... i złapałam doła.

@martoosia04 biorę cały błękit, jesteś przykładem na to, że marzenia się spełniają. Warto czekać :)

@cytrusowa85 właśnie.... testosteron mnie nie martwi, bo jest wysoki ale mieści się w skali, natomiast mam problemy z innymi hormonami, które wychodzą dużo ponad normę :/ czyli jestem w d... i złapałam doła.

@martoosia04 biorę cały błękit, jesteś przykładem na to, że marzenia się spełniają. Warto czekać :)
@Megi_Meg podwójny błękit bierz też ode mnie. Przekazuje z całą życzliwością.
I tak,warto czekać, warto marzyć i trzeba dożyć do realizacji marzeń często ryzykując.
"Bo kto nie ryzykuje,nie pije szampana" ;)

@martoosia04 jak dla mnie dziewczyna bo nic nie widać pomiędzy nóżkami. Gratuluje !
A lekarz w końcu potwierdził nasze prorokowania ?

Potwierdził, że nic nie widać (czyt. nie ma siurka) ale poleca świętować po połówkowych gdzie będzie widać wyraźniej na lepszym sprzęcie. Ale ja swoje widzę ;)
IMG_3758.JPG

reklama
Do góry