martoosia04
Fanka BB :)
Ja mogę odesłać błękit [emoji170][emoji170][emoji170]
Bierzcie ile chcecie [emoji170][emoji170][emoji170]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli Tosia?? No nic tam nie dyndaJa mogę odesłać błękit [emoji170][emoji170][emoji170]
@Megi_Meg podwójny błękit bierz też ode mnie. Przekazuje z całą życzliwością.@cytrusowa85 właśnie.... testosteron mnie nie martwi, bo jest wysoki ale mieści się w skali, natomiast mam problemy z innymi hormonami, które wychodzą dużo ponad normę :/ czyli jestem w d... i złapałam doła.
@martoosia04 biorę cały błękit, jesteś przykładem na to, że marzenia się spełniają. Warto czekać
Ja na zdjęciach sie nie znam, ale po wpisach wnoszę że córcia, gratuluję i wiem co czujesz. Niech zdrowo rośnie Królewna[emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179]Ja mogę odesłać błękit [emoji170][emoji170][emoji170]
@martoosia04 jak dla mnie dziewczyna bo nic nie widać pomiędzy nóżkami. Gratuluje !
A lekarz w końcu potwierdził nasze prorokowania ?
@belle81 dziękuję biorę na przyszłość, choć wydaje mi się, że będę się wtedy już starać o dziecko, a nie o daną płeć..
@martoosia04 dobrze się składa, jest piąteczek, wypiję Wasze zdrówko