reklama
martoosia04
Fanka BB :)
Na razie wróżyłam sobie z tętna dziecka, ale ma 145 więc ni w gruszkę, ni w pietruszkę [emoji16] Póki co najważniejsze żeby fasolka rosła zdrowo [emoji3590]
U nas tez takie tętno [emoji23][emoji23][emoji23] początkowo na kilku usg było 160-158 a teraz ostatnio 145.
Jivka
Moderator
Piszą że na dziewczynkę jest wysokie a na chłopca niższe i różne progi albo 140 albo 145 [emoji848] Haha ale jakoś specjalnie w to nie wierzę, zwłaszcza że nikt nigdy mi nie podawał takich wartości w poprzednich ciążach.U nas tez takie tętno [emoji23][emoji23][emoji23] początkowo na kilku usg było 160-158 a teraz ostatnio 145.
belle81
Moja malutka też od początku 160Z tętna też się wróży ? Hehe moja córka od początku miała 160.
martoosia04
No to ja nastawiam się znów na chłopca [emoji170]
cytrusowa85
A to.nie tak ze musi być w spoczynku i.najbardziej miarodajne w 3 trymestrze kiedy sie już malo rusza?Z tętna też się wróży ? Hehe moja córka od początku miała 160.
martoosia04
Na pewno mało miarodajne sa wlasnie te pierwsze pomiary bo dzieci maja mniej wiecej takie samo. Dopiero pózniej w miarę rozwoju sie normuje.
Ja za bardzo nie wierze w takie wróżby. Podobnie jak w ułożenie zarodka w 6tc - Ramzi.
Ja za bardzo nie wierze w takie wróżby. Podobnie jak w ułożenie zarodka w 6tc - Ramzi.
Megi_Meg
@martoosia04 ja też w takie wróżby nie wierze.
@belle81 jak się czujesz ? szaleństwo zakupowe już było ?
Jeżeli wysoki testosteron i estradiol ma faktycznie jakiś wpływ na poczęcie chłopca, to bardzo się cieszę odebrałam wyniki i mam bardzo wysoki poziom, bez żadnych diet i suplementów. Coraz bardziej zaczynam wierzyć w syna
@belle81 jak się czujesz ? szaleństwo zakupowe już było ?
Jeżeli wysoki testosteron i estradiol ma faktycznie jakiś wpływ na poczęcie chłopca, to bardzo się cieszę odebrałam wyniki i mam bardzo wysoki poziom, bez żadnych diet i suplementów. Coraz bardziej zaczynam wierzyć w syna
reklama
Podziel się: