reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Na razie wróżyłam sobie z tętna dziecka, ale ma 145 więc ni w gruszkę, ni w pietruszkę [emoji16] Póki co najważniejsze żeby fasolka rosła zdrowo [emoji3590]

reklama
U nas tez takie tętno [emoji23][emoji23][emoji23] początkowo na kilku usg było 160-158 a teraz ostatnio 145.
Piszą że na dziewczynkę jest wysokie a na chłopca niższe i różne progi albo 140 albo 145 [emoji848] Haha ale jakoś specjalnie w to nie wierzę, zwłaszcza że nikt nigdy mi nie podawał takich wartości w poprzednich ciążach.

Na pewno mało miarodajne sa wlasnie te pierwsze pomiary bo dzieci maja mniej wiecej takie samo. Dopiero pózniej w miarę rozwoju sie normuje.
Ja za bardzo nie wierze w takie wróżby. Podobnie jak w ułożenie zarodka w 6tc - Ramzi.

@martoosia04 ja też w takie wróżby nie wierze.

@belle81 jak się czujesz ? szaleństwo zakupowe już było ? :)

Jeżeli wysoki testosteron i estradiol ma faktycznie jakiś wpływ na poczęcie chłopca, to bardzo się cieszę :) odebrałam wyniki i mam bardzo wysoki poziom, bez żadnych diet i suplementów. Coraz bardziej zaczynam wierzyć w syna :D

reklama
Wiadomo że to wróżby [emoji16] Kompletnie w to nie wierzę [emoji4] Szczególnie że sprawdziłam całe dokumentacje i mam tylko info z okolic 13 tygodnia, córka miała 160,a syn 164 [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Do góry