reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Grabcia-kochana:) Jak się masz?
Dziekuje ze pytasz ;) A szczerze mówiąc srednio ;) powoli rosniemy ;) w takim tempie to moze 5 kg to konca przytyje ;) pobolewa czesto podbrzusze i dol plecow... wyprawke mamy gotowa zreszta duzo nie trzeba bylo kupować starszy synek ciągle powtarza ze jego dzidzi i wszystko chce z nim robić ;) jedynie radosc odbieraja komentarze dość bliskich osob ale damy rade

A co u Ciebie??

reklama
@martoosia04 no dziewczynka jak nic. A lekarz jak nic nie widział to tez dobrze. W poniedziałek to już będzie tylko formalność.
Chyba już planujesz różowe zakupy ? Skusisz się na coś przez weekend ;)?
@Grabcia123 na jakie komentarze pozwalają sobie bliscy ? To dla mnie drażliwy temat. Bo wzbudza we mnie od razu agresje. Nienawidzę złośliwych komentarzy innych osób!

@martoosia04 no dziewczynka jak nic. A lekarz jak nic nie widział to tez dobrze. W poniedziałek to już będzie tylko formalność.
@Grabcia123 na jakie komentarze pozwalają sobie bliscy ? To dla mnie drażliwy temat. Bo wzbudza we mnie od razu agresje. Nienawidzę złośliwych komentarzy innych osób!

IMG_3759.JPG

Moje najnowsze łupy ubranek z drugiej reki. I trafiłam jak ślepy - nigdy nienoszone [emoji178] sa takie piękne że odpływam.

Na cos większego skuszę sie po potwierdzeniu na połówkowych.

Pierwsze co to kolezanka jeszcze z licemum na wieść ze drugi chłopiec powiedziała ; " o Boze wspolczuje takie nieszczęście..musisz sie czuc strasznie" ja pytam dlaczego a ona "no ze tak zawiodlas meza"..ok spoko..

A dwa moja mama..nie mam sil..nie wien czy robi to nieswiadomie czy celowo ale bratowa ma termin za 24.04..czyli juz i tez ma byc chlopiec no i moja mama lata robi zakupy i ciagle gada "Szymus to Szymus tamto".. A jesli chodzi o nas..bedac np razem na zakupach pokazuje mi ubranka na dziewczynkę i z zalem mówi ze nie ma komu ich kupować..albo kupując cos Szymkowi mowi ze naszemu nie musi kupowac będzie mial po Szymusiu..mi nie chodzi ze ma kupować bo nas stac i sami kupujemy ale czuje ze nasz jest gorszy bo w sumie po co mu nowe może miec uzywane..zreszta za kazdym razem komentarze typu ; i co nie zmienił sie na dziewczynkę bedzie ten chłop...

@Grabcia123 rozumiem Cię, jak się urodziła moja córka, to było pół żartem, pół serio „ kolejna baba ”, ale to moje dziecko, więc, to moja sprawa, oni swój czas mieli, więc jeśli to takie proste, to mogli płodzić synów. Moge mieć 3 córki, a oni nie powinni nic mówić.

reklama
Do góry