reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Grabcia-kochana:) Jak się masz?
Dziekuje ze pytasz ;) A szczerze mówiąc srednio ;) powoli rosniemy ;) w takim tempie to moze 5 kg to konca przytyje ;) pobolewa czesto podbrzusze i dol plecow... wyprawke mamy gotowa zreszta duzo nie trzeba bylo kupować starszy synek ciągle powtarza ze jego dzidzi i wszystko chce z nim robić ;) jedynie radosc odbieraja komentarze dość bliskich osob ale damy rade

A co u Ciebie??

reklama
@martoosia04 no dziewczynka jak nic. A lekarz jak nic nie widział to tez dobrze. W poniedziałek to już będzie tylko formalność.
Chyba już planujesz różowe zakupy ? Skusisz się na coś przez weekend ;)?
@Grabcia123 na jakie komentarze pozwalają sobie bliscy ? To dla mnie drażliwy temat. Bo wzbudza we mnie od razu agresje. Nienawidzę złośliwych komentarzy innych osób!

@martoosia04 no dziewczynka jak nic. A lekarz jak nic nie widział to tez dobrze. W poniedziałek to już będzie tylko formalność.
@Grabcia123 na jakie komentarze pozwalają sobie bliscy ? To dla mnie drażliwy temat. Bo wzbudza we mnie od razu agresje. Nienawidzę złośliwych komentarzy innych osób!

IMG_3759.JPG

Moje najnowsze łupy ubranek z drugiej reki. I trafiłam jak ślepy - nigdy nienoszone [emoji178] sa takie piękne że odpływam.

Na cos większego skuszę sie po potwierdzeniu na połówkowych.

Pierwsze co to kolezanka jeszcze z licemum na wieść ze drugi chłopiec powiedziała ; " o Boze wspolczuje takie nieszczęście..musisz sie czuc strasznie" ja pytam dlaczego a ona "no ze tak zawiodlas meza"..ok spoko..

A dwa moja mama..nie mam sil..nie wien czy robi to nieswiadomie czy celowo ale bratowa ma termin za 24.04..czyli juz i tez ma byc chlopiec no i moja mama lata robi zakupy i ciagle gada "Szymus to Szymus tamto".. A jesli chodzi o nas..bedac np razem na zakupach pokazuje mi ubranka na dziewczynkę i z zalem mówi ze nie ma komu ich kupować..albo kupując cos Szymkowi mowi ze naszemu nie musi kupowac będzie mial po Szymusiu..mi nie chodzi ze ma kupować bo nas stac i sami kupujemy ale czuje ze nasz jest gorszy bo w sumie po co mu nowe może miec uzywane..zreszta za kazdym razem komentarze typu ; i co nie zmienił sie na dziewczynkę bedzie ten chłop...

@Grabcia123 rozumiem Cię, jak się urodziła moja córka, to było pół żartem, pół serio „ kolejna baba ”, ale to moje dziecko, więc, to moja sprawa, oni swój czas mieli, więc jeśli to takie proste, to mogli płodzić synów. Moge mieć 3 córki, a oni nie powinni nic mówić.

reklama
Do góry