reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziewczyny

Biedronka - gratuluje zdrowej córci!

Belle a ty jak tam?

Mihasia- slodka coreczka , ale.ma sliczne oczka! [emoji7]

Ann89- nubek bardzo plaski dziewczynkowy ktory to byl tc?troszke idzie do gory ba koncu ale nieznacznie, mam nadzieje ze sie nie podniesie i zostanie corcia ! Mocne kciuki i mysle ze cora bedzie, :)

Martoosia- dlatego lepiej nie isc patrzec nuba bo naprawde czlowiek tylko traci głowę z tym, co tam widac , a duzo nubow sie naogladalam, i naprawde moze byc plasko 12+ a 13+ juz zmiana i szok, chyba lepiej poczekac na ten 15 tydz i juz zobaczyc czy cos wystaje czy nie, ale u Ciebie nawet z tym cypelkiem.to on idzie do dolu, i tez powinna byc corka, (mysle ze jest) daj znac ,

Kiedy za to ja sie dowiem czy tej mojej wstępnej corce przez.lekarza cos uroslo czy nie [emoji85], chyba następnym razem jesli taki bedzie (choc narazie nie przewiduje) to nie pojde na nuba tylko przed i po [emoji23]

reklama
@Biedronka0506 a widzisz jakie szczęście :) ogromnie gratuluję kochana- świetne wieści i w końcu spełnienie. Przechodzisz na różową stronę mocy,także możesz teraz mówić, że "to jest sprawiedliwie,że część ma róż a cześć nie;)"-żartuję;) trzymajcie się cieplutko kropeczki z biedroneczki ;) ps.przepis podeślij :)

Zobaczcie,to w sumie wyjdzie po polowie: girl u biedronki,miciurki,belle i martoosi :)

U mnie nic nie potwierdzone, także spokojnie.

Zgadzam się z tym, że im wiecej sie patrzy na te nuby, tym bardziej dopatruję się w naszym płaskim sterczącego chłopięcego [emoji23][emoji23][emoji23] wiec chyba czas odpuścić i pozwolić rosnąć maluszkowi spokojnie. Jutro wizyta - pomolestuję doktorka! [emoji23]

Grabcia- a jak sie czujesz? A powiedz co ci sie dzialo z nerkami, bo ja wlasnie tez mam kurde teraz problem z nerkami, i troche mnie to martwi, narazie biore antybiotyk

U mnie nic nie potwierdzone, także spokojnie.

Zgadzam się z tym, że im wiecej sie patrzy na te nuby, tym bardziej dopatruję się w naszym płaskim sterczącego chłopięcego [emoji23][emoji23][emoji23] wiec chyba czas odpuścić i pozwolić rosnąć maluszkowi spokojnie. Jutro wizyta - pomolestuję doktorka! [emoji23]
Molestuj molestuj,ale co na to mąż? ...choć w ciążę nie zajdziesz :D

Cześć Dziewczyny, widzę, że forum nabiera różowego koloru - gratulacje ;) aż „ strach ” teraz starać się o błękit, bo różowe fluidy zdecydowanie dominują, a ja chyba jestem tu jedną z nielicznych marzących o małym księciu

reklama
@myszka102 miałam napisać czy Twoja ramzi wróżba się sprawdzi. Z ramziego wyszła dziewczynka i teraz drugi raz powiedziane przez Doktora że dziewczyna [emoji7] dziękuję [emoji8][emoji8][emoji171]

Do góry