reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurko kochana no nie gadaj że córcia będzie u was? [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] O ja cię super kochana,mam nadzieję że tak zostanie i obie doczekamy się tego różu i brokatu [emoji176][emoji176][emoji176] u mnie 13tc leci

reklama
@Biedronka0506 gratulacje
@leeleeth powodzenia życzę, kiedy będzie pewne że mała na 100% wasza? Smieszek z niej. A oczy błyszczą. Kochaniutka.

@gorligorligor ostatnio właśnie zastanawiałam się ile to już minęło jak nam tu pisałaś że urodzilas i myslalm ze będzie to 3 mies a to już tyle!! Fajny bąbelek. Ile mają starsi lat?

@Miciur-ka przeczytałam wszystkie twoje wpisy dot egs i idę w tą stronę. Sledzisz jeszcze temat? Ilu się udało a ilu nie? Jakbyś miała czas to podeślij więcej info.

Tak ostatnio szukalam przykładów gdzie rodzina ma tyle synów 3,4,5 i w końcu corka. Znacie takich. Tylko że trzeba szukać wśród starszych bo teraz ludzie mają mało dzieci. Ja znam jedna gdzie 4 dziewczynka po 3 chlopcach ( moja kol z klasy).

Ann89 - ja mysle ze ja sie wylamie z tlumu i bedzie synu ;) , hehe ,nie wiem lekarka mowila ze corka i faktyko plqsko bylo sama.lukalam, ale laska z nubowych teorii twierdzi ze syn, a szczerze powiem ze bylam na takim skanie ze tam widze nub i plaski dziewczecy i chlopiecy tez takze ja nie wiem, mowie do brzucha per on zeby sie przyzwyczaic juz w razie co, no i szukam imienia dla chłopca dopiero bede wiedziala za jakis miesiac ,

Ale u Ciebie mega dziewczynkowo wyglada! Takze super [emoji7] , a jak sie czujesz?

Anija tak sledze temat, i jak cos na priv pogadamy, nie bede tu zanudzac ;) - tylko szkoda ze nie zdazylam.sama egsa ogarnac hahha

Rzeczywiście dużo dziewczynek się szykuje. Ale to cudownie, że się jednak udaje.
Belle a u ciebie dziewczynka też?

Mieszka u mnie zdrowa dziewczynka, piszę w skrócie bo wracam z wizyty. Waży 213 g. Potwierdzona drugi raz [emoji171]Zobacz załącznik 947400
Biedroneczka ogromnie Ci gratuluję :) Będzie mała księżniczka, marzenia się spełniają! Wiem jaką radość czujesz. Ja jak wracałam z wizyty co się dowiedziałam, ze dziewczynka, pół drogi do domu (a mieszkam 25 km od przychodni) płakałam ze szczęścia :)

Hej dziewczyny

Biedronka - gratuluje zdrowej córci!

Belle a ty jak tam?

Mihasia- slodka coreczka , ale.ma sliczne oczka! [emoji7]

Ann89- nubek bardzo plaski dziewczynkowy ktory to byl tc?troszke idzie do gory ba koncu ale nieznacznie, mam nadzieje ze sie nie podniesie i zostanie corcia ! Mocne kciuki i mysle ze cora bedzie, :)

Martoosia- dlatego lepiej nie isc patrzec nuba bo naprawde czlowiek tylko traci głowę z tym, co tam widac , a duzo nubow sie naogladalam, i naprawde moze byc plasko 12+ a 13+ juz zmiana i szok, chyba lepiej poczekac na ten 15 tydz i juz zobaczyc czy cos wystaje czy nie, ale u Ciebie nawet z tym cypelkiem.to on idzie do dolu, i tez powinna byc corka, (mysle ze jest) daj znac ,

Kiedy za to ja sie dowiem czy tej mojej wstępnej corce przez.lekarza cos uroslo czy nie [emoji85], chyba następnym razem jesli taki bedzie (choc narazie nie przewiduje) to nie pojde na nuba tylko przed i po [emoji23]
Oja Miciurka po cichu gratuluję córeczki. Życzę Ci z całego serca żeby nic się nie zmieniło. Ślemy z Klarką rożowe fluidy aby zaczarować dzidziusia :)

reklama
Hej hej. Najstarszy skonczy wiosną 9 lat,drugorodny skończy zimą 8 lat,trzeci muszkieter niedługo 3 latka i dziubelek elemelek w marcu pół roczku :) ekipa nie do zdarcia. Z ręką na sercu Wam się przyznaję,że w życiu za Chiny bym nawet nie przepuszczała,że będę mamą samych synów. Moglabym się założyć kilka lat temu o wszystko.

Do góry