reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jeśli dziecko nr 3 okaże sie jednak chłopcem, to z pewnością bede chwile załamana. W końcu mam upatrzone tyle pięknych dziewczęcych rzeczy!
Ale co ja moge na te płeć? No co?
Pozostanie mi wychować trzech muszkieterów. I tak juz to dziecko kocham nad życie. Żal bedzie, ale wiem, że minie.
Na nr 4 nigdy sie nie zdecyduje. To wiemy.
Też tak mam jak u ciebie dokładnie.

To chyba godziny wylanych łez przez staraniami. Modlitwy o pozytywny test. O córkę.
Potem kiedy pogodziłam sie sama z tym że najważniejsze jest zdrowie maluszka, w koncu sie udało. Nie powiem, że ten płaski nub jest mega pozytywnie nastarajacy ale wiem, że moze sie to zmienić. Dla mnie co wizyte najwazniejsze jest usłyszeć ze z maluchem ok. To sobie postawiłam za priorytet.
U mnie poronienie zmieniło nastawienie, chciałam zdrowe dziecko i spokojną ciążę. Tak się nastawiam na syna , że wydaje mi się że gdyby był to syn, to gdzieś tam głęboko zostałby żal że się nie udało ale bez dramatu większego. W żadnej ciazy nie byłam tak nastawiona na syna.
Zdrowe dziecko to było największe pragnienie po stracie.

U mnie poronienie zmieniło nastawienie, chciałam zdrowe dziecko i spokojną ciążę. Tak się nastawiam na syna , że wydaje mi się że gdyby był to syn, to gdzieś tam głęboko zostałby żal że się nie udało ale bez dramatu większego. W żadnej ciazy nie byłam tak nastawiona na syna.
Zdrowe dziecko to było największe pragnienie po stracie.

Ja też od początku mówię, że teraz będzie Teodor i koniec kropka. Co będzie, zobaczymy.

Dzień dobry :) my dziś idziemy podglądać naszego Bartosza ;-) aż mnie skręca z ciekawości jak jest ulozony...dziś mam powiedzieć na jakiporod się nastawiam...a ja dalej nie wiem..

Ja też od początku mówię, że teraz będzie Teodor i koniec kropka. Co będzie, zobaczymy.

Ja też od początku wszystkim mówiłam że to na pewno będzie dziewczynka i koniec. Przecież mam 3 córy to jakby niby teraz miałby być chłopak. Zawsze pragnąłam tego synka i dla mnie to do tej pory to szok że właśnie czekamy na niego.

reklama
U nas zaczęło się szczęście! Ciąży jak nie było tak nie ma, jakoś w ciąże dziewczynkowa zajść nie mogę. Widać taki lajf!
Ale staramy się o półroczna Hanusie [emoji7]
Jestem już całkowicie zakochana, i nie mogę się doczekać aż zabiorę Malutka do domu. Straszna ulgę poczułam gdy już mogłam szykować wyprawkę, i wypłakać te wszystkie bóle i leki.
IMG_2768.JPG

Do góry