reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U nas zaczęło się szczęście! Ciąży jak nie było tak nie ma, jakoś w ciąże dziewczynkowa zajść nie mogę. Widać taki lajf!
Ale staramy się o półroczna Hanusie [emoji7]
Jestem już całkowicie zakochana, i nie mogę się doczekać aż zabiorę Malutka do domu. Straszna ulgę poczułam gdy już mogłam szykować wyprawkę, i wypłakać te wszystkie bóle i leki.
Zobacz załącznik 946813
Cudowności [emoji7][emoji7][emoji7] jesteś niesamowita [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
U nas zaczęło się szczęście! Ciąży jak nie było tak nie ma, jakoś w ciąże dziewczynkowa zajść nie mogę. Widać taki lajf!
Jestem już całkowicie zakochana, i nie mogę się doczekać aż zabiorę Malutka do domu. Straszna ulgę poczułam gdy już mogłam szykować wyprawkę, i wypłakać te wszystkie bóle i leki.
Zobacz załącznik 946813

Kochana powodzenia na tej drodze! Niech Hanusia bedzie tym różowym waszym szczęściem. Trzymam za Was kciuki. [emoji178][emoji178][emoji178]

Zobacz załącznik 946813
Gratuacje kochana, a malutka cudowna!

Zobacz załącznik 946813
Cudowne wieści

Piękna Królewna [emoji8]
Podziwiam i życzę powodzenia, oby szybciutko do Was trafiła.

A jak tam Twoja malutka? [emoji7][emoji7][emoji7]
A dziękuję, ze pytasz. Malutka jest cudowna. Troszke ja brzuszek bolał, ale dostała kropelki i odpukac od kilku dni już nie płacze. Mieliśmy trochę jazdy z synkiem, bo strasznie był zazdrosny, ale z każdym dniem jest tez coraz lepiej. Powoli wychodzimy na prostą, choć ciężko jest przy dwojce i z buntem dwulatka na pokładzie ;)
20190222_133744.jpeg

A dziękuję, ze pytasz. Malutka jest cudowna. Troszke ja brzuszek bolał, ale dostała kropelki i odpukac od kilku dni już nie płacze. Mieliśmy trochę jazdy z synkiem, bo strasznie był zazdrosny, ale z każdym dniem jest tez coraz lepiej. Powoli wychodzimy na prostą, choć ciężko jest przy dwojce i z buntem dwulatka na pokładzie ;)Zobacz załącznik 946828
Piękności [emoji8][emoji8][emoji8] cudowna jest [emoji7]
Czyli mam się nastawić że u mnie też będzie ciężko z synusiem [emoji23] no ale tak jak mówisz z każdym dniem będzie coraz lepiej [emoji8]

Piękności [emoji8][emoji8][emoji8] cudowna jest [emoji7]
Czyli mam się nastawić że u mnie też będzie ciężko z synusiem [emoji23] no ale tak jak mówisz z każdym dniem będzie coraz lepiej [emoji8]
Ja myślałam, ze synek tak nie odczuje, bo on był zawsze bardziej tatusiowy, ale jednak mama to mama ;) Początki trudne, ale dwulatki szybko zapominają :D

reklama
Ja myślałam, ze synek tak nie odczuje, bo on był zawsze bardziej tatusiowy, ale jednak mama to mama ;) Początki trudne, ale dwulatki szybko zapominają :D
No to tak jak u mnie tatusiowy i tatusiowy jest [emoji23] jak ma tatę to mamy może nie być [emoji23] no a jak mama sama jest z nim to mamę kocha [emoji23][emoji7][emoji7][emoji7]

Do góry