reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U nas zaczęło się szczęście! Ciąży jak nie było tak nie ma, jakoś w ciąże dziewczynkowa zajść nie mogę. Widać taki lajf!
Ale staramy się o półroczna Hanusie [emoji7]
Jestem już całkowicie zakochana, i nie mogę się doczekać aż zabiorę Malutka do domu. Straszna ulgę poczułam gdy już mogłam szykować wyprawkę, i wypłakać te wszystkie bóle i leki.
Zobacz załącznik 946813
Cudowności [emoji7][emoji7][emoji7] jesteś niesamowita [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
U nas zaczęło się szczęście! Ciąży jak nie było tak nie ma, jakoś w ciąże dziewczynkowa zajść nie mogę. Widać taki lajf!
Jestem już całkowicie zakochana, i nie mogę się doczekać aż zabiorę Malutka do domu. Straszna ulgę poczułam gdy już mogłam szykować wyprawkę, i wypłakać te wszystkie bóle i leki.
Zobacz załącznik 946813

Kochana powodzenia na tej drodze! Niech Hanusia bedzie tym różowym waszym szczęściem. Trzymam za Was kciuki. [emoji178][emoji178][emoji178]

Zobacz załącznik 946813
Gratuacje kochana, a malutka cudowna!

Zobacz załącznik 946813
Cudowne wieści

Piękna Królewna [emoji8]
Podziwiam i życzę powodzenia, oby szybciutko do Was trafiła.

A jak tam Twoja malutka? [emoji7][emoji7][emoji7]
A dziękuję, ze pytasz. Malutka jest cudowna. Troszke ja brzuszek bolał, ale dostała kropelki i odpukac od kilku dni już nie płacze. Mieliśmy trochę jazdy z synkiem, bo strasznie był zazdrosny, ale z każdym dniem jest tez coraz lepiej. Powoli wychodzimy na prostą, choć ciężko jest przy dwojce i z buntem dwulatka na pokładzie ;)
20190222_133744.jpeg

A dziękuję, ze pytasz. Malutka jest cudowna. Troszke ja brzuszek bolał, ale dostała kropelki i odpukac od kilku dni już nie płacze. Mieliśmy trochę jazdy z synkiem, bo strasznie był zazdrosny, ale z każdym dniem jest tez coraz lepiej. Powoli wychodzimy na prostą, choć ciężko jest przy dwojce i z buntem dwulatka na pokładzie ;)Zobacz załącznik 946828
Piękności [emoji8][emoji8][emoji8] cudowna jest [emoji7]
Czyli mam się nastawić że u mnie też będzie ciężko z synusiem [emoji23] no ale tak jak mówisz z każdym dniem będzie coraz lepiej [emoji8]

Piękności [emoji8][emoji8][emoji8] cudowna jest [emoji7]
Czyli mam się nastawić że u mnie też będzie ciężko z synusiem [emoji23] no ale tak jak mówisz z każdym dniem będzie coraz lepiej [emoji8]
Ja myślałam, ze synek tak nie odczuje, bo on był zawsze bardziej tatusiowy, ale jednak mama to mama ;) Początki trudne, ale dwulatki szybko zapominają :D

reklama
Ja myślałam, ze synek tak nie odczuje, bo on był zawsze bardziej tatusiowy, ale jednak mama to mama ;) Początki trudne, ale dwulatki szybko zapominają :D
No to tak jak u mnie tatusiowy i tatusiowy jest [emoji23] jak ma tatę to mamy może nie być [emoji23] no a jak mama sama jest z nim to mamę kocha [emoji23][emoji7][emoji7][emoji7]

Do góry