reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Hej dziewczyny! Nareszcie nasz prezent jest już z nami :):):) Ż odebrała właśnie kuriera i jest bardzo szczęśliwa...choć ja chyba jeszcze bardziej ;) mam ogromną nadzieję, że skutecznie przyczyni się do szczęśliwego pożycia i spełnienia marzenia o syneczku i braciszku zarazem dla naszej Niuni, która chyba wyraźnie chce nas przywitać jeszcze w tym roku :):) Niech się spełnia. Mam nadzieję, że będę mógł polecać Wam ten zakup - tak jak rozmarzonym Staraczkom jak i szczęśliwym Mamusiom. Życzę Wam wszystkim spełnienia marzeń i przeżywania tylko samych wspaniałych, przeplatanych czułością, radością i miłością chwil w tym 2019 Nowym Roku. SIŁY! A wszelkim niepowodzeniom, smutkom i porażkom mówmy grzecznie do widzenia. A teraz...no cóż...niech się spełnia... Pstryk! ;):D

Załączniki

• received_239129053652298.jpeg
    received_239129053652298.jpeg
    91,4 KB · Wyświetleń: 140
  • received_741659699540325.jpeg
    received_741659699540325.jpeg
    87,2 KB · Wyświetleń: 142
Ostatnia edycja:
A propo planowania płci to mój doktor mówił że jak się chce zwiększyć szansę np. Na dziewczynkę to trzeba się jakoś miesiąc powstrzymać od współżycia bo wtedy facet ma więcej X w spermie......ale nie spróbowałam jeszcze

reklama
Do góry