Chodziło o owulacje?Misiek również życzę powodzenia w narodzinach córeczki i przyszlym planowaniu synka. Mi jakoś ciężko uwierzyć że się nam udało bez planowania, tylko jeden zloty strzał w samą okupację.
reklama
mis0890
Fanka BB :)
Nam z kolei gin powiedział zupełnie odwrotnie jak odkrył u nas dziewczynkę miesiąc może nie ale ok tygodnia na chłopaka należy się wstrzymaćA propo planowania płci to mój doktor mówił że jak się chce zwiększyć szansę np. Na dziewczynkę to trzeba się jakoś miesiąc powstrzymać od współżycia bo wtedy facet ma więcej X w spermie......ale nie spróbowałam jeszcze
To już w sumie nie wiadomo każdy mówi co innego w sumie mnie to zdziwiło bo wszędzie pisze właśnie odwrotnie jak w Waszym przypadku. Ale miesiąc to trochę długo może jest tak że jak się długo nie serduszkuje to zostaje najsilniejsze........ciekaweNam z kolei gin powiedział zupełnie odwrotnie jak odkrył u nas dziewczynkę miesiąc może nie ale ok tygodnia na chłopaka należy się wstrzymać
Nam z kolei gin powiedział zupełnie odwrotnie jak odkrył u nas dziewczynkę miesiąc może nie ale ok tygodnia na chłopaka należy się wstrzymać
U nas było ok 18 dni przerwy. Wcale to nie było planowane. Po prostu tak wyszło.
Grabcia123
Świetne wiadomości gratulacjeWitajcie wczoraj miałam wizytę [emoji7] serduszko bije pięknie 170, dziecko ma 2, 5 cm[emoji7] następna wizyta to już prenatalne [emoji7] a to mój skarb [emoji8]Zobacz załącznik 928913
mis0890
martoosia04
Nocne pozdrowienia dziewczyny - być może niedługo naszą Córcie zobaczymy trwają wstępne badania... Czy Wasi M też chcieli przecinać pępowinę? Odezwę się jak będzie już coś wiadomo
Trzymajcie się! [emoji173]️ szybkiej akcji [emoji177]
Ale na co chłopca czy dziewczynkę Tak wyszło?U nas było ok 18 dni przerwy. Wcale to nie było planowane. Po prostu tak wyszło.
reklama
Grabcia123
Trzymamy kciuki!!!Nocne pozdrowienia dziewczyny - być może niedługo naszą Córcie zobaczymy trwają wstępne badania... Czy Wasi M też chcieli przecinać pępowinę? Odezwę się jak będzie już coś wiadomo
Podziel się: