reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Obiecałam wrzucić fotkę podarunku dla M. - oto chyba najlepszy prezent w naszym życiu:
Snapseed.jpg

reklama
Martoosia - super , ale sie ucieszy i zasloczy ;) - slodki prezent!!

Kotuu- stare starania polegaly na braniu magnezu i calcium w duzych dawkach i nylo duzo nieudanych sways i wychodzili chlopcy a nie wg planu dziewczynki ;)

Wesołych Świat wam wszystkim zycze, spedzonych w gronie rodzinnym, spelnienia marzen i duzo radosci :*! A na nadchodzacy Nowy Rok -duzo zdrowia i realizacji zamierzonych planow! Milego dnia !

Jestem na 2 dni przed @ myślicie, że się porostu rozlało ? Czy robić sobie nadzieję. Szyjla wysoko. I co dziwne nie wysypalo mnie jak to zwykle przed okresem
20181227_141738.jpeg

Jak myślisz kiedy powtórzyć? Na sobotę wypada @ jak Tobie wyszedł pierwszy pozytyw? A do l9edy były neg?

U mnie wyszedł test pozytywny dzień po terminie @. Przed tym ostatni test robiłam 18.12 (4 dni przed @) i biel wizira. Potem odpuściłam.

Ja bym poczeka cierpliwie do terminu @. Wtedy zrobiony test da ostateczna odpowiedź.

reklama
Do góry