reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maciur-ka ja też żałuję że nie brałam znieczulenia. Nie bolało długo, a jak zaczęło boleć to tak ze juz trzeba było rodzić i nie zdążyłam dostać. Tak ze teraz lepiej poproszę szybciej hehe

reklama
Kitqa - a nie wiem jakos tak chyba 7 tydzien bedzie, szczerze powiem ze jeszcze u lekarza nie bylam i tak nie śledzę tej ciazy [emoji85] musze sie przyzwyczaić najpierw chyba i zobaczyc na wlasne oczy [emoji23][emoji23]

Justyna - piekna papusna corusia :) super ze zdrowiutka !

Mihasiaa- bierzesz znieczulenie? Ja napewno chce! Tyle powiem [emoji85]porod mialam rownie szybki 2 jak i 1 , ale o wiele bardziej bolalo za 2 razwm... :/ az zalowalam ze nie bralam znieczulenia hahha no ale coz [emoji23],
Za pierwszym razem dałam radę bez znieczulenia. Teraz chyba też będę chciała bez, no chyba, ze teraz będzie dużo gorzej. Nawet tego gazu wziewnego nie zdarzyli mi podać. W sumie rodziłam krótko. Pierwsze skurcze takie jak na okres obudziły mnie o 5.30, a o 12.12 synek już był po drugiej stronie brzuszka. Nawet bez zzo mialam strasznie słabe skurcze parte, dlatego boje się, ze znieczulenie jeszcze bardziej by je wyciszyło.

Miciurka bylebyś pojawiła się u gina przed 10tc aby dostać becikowe [emoji1303] choć u ciebie to chyba jakoś tak wygląda że kobitki nawet w 1 trymestrze nie pojawiają się u gina? Jak to jest?

Ja też wziąłam znieczulenie!
Przy cc [emoji13][emoji6][emoji57]

Kitqa- u mnie nie ma tego ze musze byc do jakiegos tc.u lekarza Zeby dostac becikowe ;),
Tu jakos ok 12 tyg trzeba sie zjawic, dostane umowione spotkanie w szpitalu ale na to sir czeka i tyle

Mihasiaa- ja urodzilam obu w ciagu 20-30 min,(2 razy mialam wywolywany) ale teraz chyba bede sie pisala na znieczulenie, zawsze sie balam bo ponoc moga plecy bolec po tym, i to nawet z 6 miesiecy jak nie dluzej,

Dziewczynki i chłopaku [emoji7] miałam wizytę dziś wszystko ok serduszko bije [emoji7] a to mój kropek [emoji7]
IMG_20181213_203956.jpeg

Załączniki

• IMG_20181213_203956.jpeg
    IMG_20181213_203956.jpeg
    45,6 KB · Wyświetleń: 846
reklama
Do góry