reklama
mihasiaaa
Fanka BB :)
Za pierwszym razem dałam radę bez znieczulenia. Teraz chyba też będę chciała bez, no chyba, ze teraz będzie dużo gorzej. Nawet tego gazu wziewnego nie zdarzyli mi podać. W sumie rodziłam krótko. Pierwsze skurcze takie jak na okres obudziły mnie o 5.30, a o 12.12 synek już był po drugiej stronie brzuszka. Nawet bez zzo mialam strasznie słabe skurcze parte, dlatego boje się, ze znieczulenie jeszcze bardziej by je wyciszyło.Kitqa - a nie wiem jakos tak chyba 7 tydzien bedzie, szczerze powiem ze jeszcze u lekarza nie bylam i tak nie śledzę tej ciazy [emoji85] musze sie przyzwyczaić najpierw chyba i zobaczyc na wlasne oczy [emoji23][emoji23]
Justyna - piekna papusna corusia super ze zdrowiutka !
Mihasiaa- bierzesz znieczulenie? Ja napewno chce! Tyle powiem [emoji85]porod mialam rownie szybki 2 jak i 1 , ale o wiele bardziej bolalo za 2 razwm... :/ az zalowalam ze nie bralam znieczulenia hahha no ale coz [emoji23],
martoosia04
Ja też leciałam na żywca [emoji23]
kitqa
Miciurka bylebyś pojawiła się u gina przed 10tc aby dostać becikowe [emoji1303] choć u ciebie to chyba jakoś tak wygląda że kobitki nawet w 1 trymestrze nie pojawiają się u gina? Jak to jest?
Ja też wziąłam znieczulenie!
Przy cc [emoji13][emoji6][emoji57]
Ja też wziąłam znieczulenie!
martoosia04
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] prawidłowo!Ja też wziąłam znieczulenie!
Kitqa- u mnie nie ma tego ze musze byc do jakiegos tc.u lekarza Zeby dostac becikowe ,
Tu jakos ok 12 tyg trzeba sie zjawic, dostane umowione spotkanie w szpitalu ale na to sir czeka i tyle
Mihasiaa- ja urodzilam obu w ciagu 20-30 min,(2 razy mialam wywolywany) ale teraz chyba bede sie pisala na znieczulenie, zawsze sie balam bo ponoc moga plecy bolec po tym, i to nawet z 6 miesiecy jak nie dluzej,
Tu jakos ok 12 tyg trzeba sie zjawic, dostane umowione spotkanie w szpitalu ale na to sir czeka i tyle
Mihasiaa- ja urodzilam obu w ciagu 20-30 min,(2 razy mialam wywolywany) ale teraz chyba bede sie pisala na znieczulenie, zawsze sie balam bo ponoc moga plecy bolec po tym, i to nawet z 6 miesiecy jak nie dluzej,
B
bibiU
Gość
martoosia04
Gratuluję dziewczyny udanych badań [emoji173]️ super, że obie przynosicie dobre nowiny [emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]
reklama
Podziel się: