reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Maciur-ka ja też żałuję że nie brałam znieczulenia. Nie bolało długo, a jak zaczęło boleć to tak ze juz trzeba było rodzić i nie zdążyłam dostać. Tak ze teraz lepiej poproszę szybciej hehe

reklama
Kitqa - a nie wiem jakos tak chyba 7 tydzien bedzie, szczerze powiem ze jeszcze u lekarza nie bylam i tak nie śledzę tej ciazy [emoji85] musze sie przyzwyczaić najpierw chyba i zobaczyc na wlasne oczy [emoji23][emoji23]

Justyna - piekna papusna corusia :) super ze zdrowiutka !

Mihasiaa- bierzesz znieczulenie? Ja napewno chce! Tyle powiem [emoji85]porod mialam rownie szybki 2 jak i 1 , ale o wiele bardziej bolalo za 2 razwm... :/ az zalowalam ze nie bralam znieczulenia hahha no ale coz [emoji23],
Za pierwszym razem dałam radę bez znieczulenia. Teraz chyba też będę chciała bez, no chyba, ze teraz będzie dużo gorzej. Nawet tego gazu wziewnego nie zdarzyli mi podać. W sumie rodziłam krótko. Pierwsze skurcze takie jak na okres obudziły mnie o 5.30, a o 12.12 synek już był po drugiej stronie brzuszka. Nawet bez zzo mialam strasznie słabe skurcze parte, dlatego boje się, ze znieczulenie jeszcze bardziej by je wyciszyło.

Miciurka bylebyś pojawiła się u gina przed 10tc aby dostać becikowe [emoji1303] choć u ciebie to chyba jakoś tak wygląda że kobitki nawet w 1 trymestrze nie pojawiają się u gina? Jak to jest?

Ja też wziąłam znieczulenie!
Przy cc [emoji13][emoji6][emoji57]

Kitqa- u mnie nie ma tego ze musze byc do jakiegos tc.u lekarza Zeby dostac becikowe ;),
Tu jakos ok 12 tyg trzeba sie zjawic, dostane umowione spotkanie w szpitalu ale na to sir czeka i tyle

Mihasiaa- ja urodzilam obu w ciagu 20-30 min,(2 razy mialam wywolywany) ale teraz chyba bede sie pisala na znieczulenie, zawsze sie balam bo ponoc moga plecy bolec po tym, i to nawet z 6 miesiecy jak nie dluzej,

Dziewczynki i chłopaku [emoji7] miałam wizytę dziś wszystko ok serduszko bije [emoji7] a to mój kropek [emoji7]
IMG_20181213_203956.jpeg

Załączniki

• IMG_20181213_203956.jpeg
    IMG_20181213_203956.jpeg
    45,6 KB · Wyświetleń: 842
reklama
Do góry