B
bibiU
Gość
Cudowny widok[emoji7] gratuluję [emoji8]My już po... Dzidzia zdrowa!! Przeziernosc 0.9mm dzidzia 7cm wszystko na miejscu że zdjęcia wygląda mi na chłopca nawet główka chyba chlopieca Zobacz załącznik 922405
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowny widok[emoji7] gratuluję [emoji8]My już po... Dzidzia zdrowa!! Przeziernosc 0.9mm dzidzia 7cm wszystko na miejscu że zdjęcia wygląda mi na chłopca nawet główka chyba chlopieca Zobacz załącznik 922405
Nic cisza.. Ale on taki jest ze póki nie wie na pewno to nie powie.. Zresztą to dopiero 11+4tc wg USGGrabcia NAJWAZNIEJSZE ze zdrowe maleństwo . Z tego zdjęcia w ogóle płci nie widać jest nieczytelne . A lekarz cos sugerował?
Spokojnych świąt zatem takie będąNic cisza.. Ale on taki jest ze póki nie wie na pewno to nie powie.. Zresztą to dopiero 11+4tc wg USG
Mega mi ułożyło że zdrowe już mam wspaniałe święta
Gratulacje zdrowego bobaska! Kiedyś mamaginekolog, wspominała, że z reguły dziewczynki mają niższa przeziernosc niż chłopcy, a u Twojej dzidzi naprawdę niska przeziernosc U mnie akurat się to sprawdziło.My już po... Dzidzia zdrowa!! Przeziernosc 0.9mm dzidzia 7cm wszystko na miejscu że zdjęcia wygląda mi na chłopca nawet główka chyba chlopieca Zobacz załącznik 922405
Nie fota ok.. Tylko ja zalałam tel woda z tydzień temu i już nie zrobi mi fajnego zdjęciaJeśli ta fota jest taka sama jak widok na usg bałabym się isc do lekarza ponownie, jesli mam byc szczera. To jak robienie zdjęcia kalkulatorem.
Nie fota ok.. Tylko ja zalałam tel woda z tydzień temu i już nie zrobi mi fajnego zdjęcia