reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
My już po... Dzidzia zdrowa!! Przeziernosc 0.9mm :) dzidzia 7cm :) wszystko na miejscu :) że zdjęcia wygląda mi na chłopca :) nawet główka chyba chlopieca :) Zobacz załącznik 922405
Gratulacje zdrowego bobaska! Kiedyś mamaginekolog, wspominała, że z reguły dziewczynki mają niższa przeziernosc niż chłopcy, a u Twojej dzidzi naprawdę niska przeziernosc ;) U mnie akurat się to sprawdziło.

Hej. Dawno nie pisałam ale codziennie was podczytuje :-) dziś byłam na badaniach połówkowych i potwierdził się synuś:) w domu już mam jednego synka i choć polowałam na róż to nie czuję zawodu, że nie będzie córki. Może to głupie ale wydaje mi się, że ktoś tam u góry ma na nas plan i wie co robi dając nam taka a nie inna płeć dziecka:happy:

How, how Dziewczyny staraczkowe i te już ucieszone :) z racji dzisiejszego magicznego dnia odwiedził mnie pewien brodaty Pan. Zbyt wiele nie gadał, zbyt długo nie siedział (spieszył się, ja też się spieszyłem do pracy), przekazał mi tylko stos prezentów mówiąc "rozdaj je znanym ci Staraczkom, każda z nich będzie wiedzieć, który prezent jest dla kogo i kiedy może go otworzyć. A ten jest dla Ciebie, otwórz go lada dzień". Szepnąłem mu coś jeszcze na ucho, po czym wlazł w sanie i odleciał. Ja już wiem, który prezent jest dla mnie. A Wy? Musiałyście być chyba grzeczne.
Miłego dnia :)
gift-548296-640.jpg

reklama
Do góry