reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Moja córka to jak 6 w lotto, M ma trzech synów w tym 2 naszych, w jego rodzinie sami faceci, dziewczynka trafia się jedna na 6-7 chłopców w pokoleniu.
Przy staraniach przed owulacją plemniki nigdy nie dozywaly. Po poronieniu stosowalismy 3 dni przed owu stop jako antykoncepcję, bo bałam się zajść a jednocześnie bardzo chcialam, po prawie roku zaszłam w ciążę, taka kontrolowana wpadka chociaz bylam przrkonana ze zaden plemnik nie dozyje, jednak jakiś jeden na ileś miliardów dał radę stąd właśnie moja ciąża, więc chyba nawet rzadziej jak 6 w lotto ale jest i to najważniejsze.
Nigdy niewiadomo kiedy się uda.

Tym bardziej GRATULACJE!!!!!!!!!
Duma na 102 .
200metrow nad ziemią będziesz się unosić
To lepsze niż 6 w lottka

My już po... Dzidzia zdrowa!! Przeziernosc 0.9mm :) dzidzia 7cm :) wszystko na miejscu :) że zdjęcia wygląda mi na chłopca :) nawet główka chyba chlopieca :)
IMG_20181205_184742.jpeg

Załączniki

• IMG_20181205_184742.jpeg
    IMG_20181205_184742.jpeg
    41,1 KB · Wyświetleń: 791
reklama
Grabcia ja gratuluję Ci na razie zdrowego maleństwa[emoji4] z gratulacjami odnośnie płci wolę zaczekać bo jeszcze wszystko możliwe [emoji4]

Do góry