reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Jeny @anija.82 Ty też , gratuluję :) kurcze to faktycznie już tylko zostałam ja, martoosia i leeleth? :(

Nie ukrywam, że mi ciężko, że do Was nie dane mi było dołączyć :(
Jakies czuję rozczarowanie. Mam świadomość że na ciążę mogę sobie jeszcze poczekać dobrych kilka miesięcy.... czas leci, lat przybywa, synek zagaduje często o rodzeństwo. Jakoś mi smutno, że się nie udało, przypominam sobie uczucie starania o ciążę 6 lat temu i ten żal za każdym razem. Czytam Wasz wpisy, jedna beta, druga beta, trzecia USG, serduszko, kolejna prenatalne, nie ukrywam, że cieszę sie Waszym szczęsciem, ale zrobiło sie tu tak ciążowo, że chyba uciekam na jakieś "staraczki". Powodzenia dziewczyny, każdej z osobna życzę zdrowia i spełnienia marzeń o płci.

Straszny smutek poczułam z twoich słów. Musi się wam udać, no musi.
Ja też sdpusilam dziewczynkowe kombinacje, myślałam że owu nie będzie. Nawet sex taki byle jaki. Dobrze ze temp mierzylam bo dzięki temu owu wylapalam.
U mnie już mdłości się zaczynaja, rano to tragedia drugi dzień taki. Dziwię się że tak wcześnie.

Jeny @anija.82 Ty też , gratuluję :) kurcze to faktycznie już tylko zostałam ja, martoosia i leeleth? :(

Nie ukrywam, że mi ciężko, że do Was nie dane mi było dołączyć :(
Jakies czuję rozczarowanie. Mam świadomość że na ciążę mogę sobie jeszcze poczekać dobrych kilka miesięcy.... czas leci, lat przybywa, synek zagaduje często o rodzeństwo. Jakoś mi smutno, że się nie udało, przypominam sobie uczucie starania o ciążę 6 lat temu i ten żal za każdym razem. Czytam Wasz wpisy, jedna beta, druga beta, trzecia USG, serduszko, kolejna prenatalne, nie ukrywam, że cieszę sie Waszym szczęsciem, ale zrobiło sie tu tak ciążowo, że chyba uciekam na jakieś "staraczki". Powodzenia dziewczyny, każdej z osobna życzę zdrowia i spełnienia marzeń o płci.

Kochana doskonale cię rozumiem. :* pamiętaj, że nie ty jednak chcesz dzidziusia. Myślę, że wejście do staraczek to dobry pomysł. Ale tam też są dziewczyny w ciąży.

Ja jestem ciekawa jak potoczą się ciąże tu forumowych koleżanek. Macie już wątek sierpniówek?

Nie wiem czy wam mówiłam ale podczas ostatniego cyklu śniła mi się data 31 sierpnia 2019 21:30 - nie zgadniecie na jaki dzień przypadał by mi termin porodu gdyby w tym cyklu się udało! TAK! Na 31.08.2019! nie wiem czy się udało czy się nie udało moim zdaniem nasze [emoji177] były idealnie w czas. Teraz odliczamy 14 dni do terminu @.

@BB_Anna wiem o czym piszesz! U mnie 12cs i jest mi ciężko, gdzieś cały entuzjazm uleciał i został smutek. Nie mam nadziei, ze się uda. Wiec nawet nie pisze żeby smutków nie snuć. Trzymaj się i nie poddawaj [emoji8]

Kochana doskonale cię rozumiem. :* pamiętaj, że nie ty jednak chcesz dzidziusia. Myślę, że wejście do staraczek to dobry pomysł. Ale tam też są dziewczyny w ciąży.

Ja jestem ciekawa jak potoczą się ciąże tu forumowych koleżanek. Macie już wątek sierpniówek?

Nie wiem czy wam mówiłam ale podczas ostatniego cyklu śniła mi się data 31 sierpnia 2019 21:30 - nie zgadniecie na jaki dzień przypadał by mi termin porodu gdyby w tym cyklu się udało! TAK! Na 31.08.2019! nie wiem czy się udało czy się nie udało moim zdaniem nasze [emoji177] były idealnie w czas. Teraz odliczamy 14 dni do terminu @.
Byłoby super jakbyście udało! Trzymam mocno kciuki Marta

reklama
Ach dziękuję że pytasz;)
U mnie wszystko ok. Czuję się mocno ciążowo. Odliczam dni do wizyty. A poza tym mam mnóstwo rzeczy na głowie i nie mam czasu pisać,ale czasem czytam.
Widzę że u Ciebie po wizycie wszystko super,maluszek rośnie i widziałaś serduszko.
Mam nadzieję że już się uspokoiłaś. Teraz musi być już tylko dobrze:)

Do góry