reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U nas dla starszego syna ja wybierałam bo zawsze chciałam mieć małego Tobika (i jest Tobiasz) a młodszy długo był Mikołajem. Bo M. chciał na „M” jak my dwoje. Ale jednak wybrał drugiego też na „T” by Bobi nie czuł sie samotny ze swoją literka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] No i trzecie już tez postanowione że na T. [emoji23]

reklama
U nas dla starszego syna ja wybierałam bo zawsze chciałam mieć małego Tobika (i jest Tobiasz) a młodszy długo był Mikołajem. Bo M. chciał na „M” jak my dwoje. Ale jednak wybrał drugiego też na „T” by Bobi nie czuł sie samotny ze swoją literka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] No i trzecie już tez postanowione że na T. [emoji23]
Ja też chciałam dzieci mieć na tą samą literę, ale jakoś nic na L nie było nam po drodze ;)

Cześć dziewczyny
Gratuluje wszystkim zaciazonym a widzialm ze ostatnio sporo z was zobaczyly dwie kreski [emoji4] super

Ja sie tu kiedys przez chwile udzielalam i postanowilam sie pochwalic ze u nas [emoji173] przed owulacja zaowocowały dziewczynka [emoji173]

Marta to znaczy że na tej o widzisz? Bo lekarz twierdzi że 100% dziewczyna.Zobacz załącznik 921949

No widać, ze dziewczynka!!! Aż Ci zazdroszczę takiego widoku! Gratuluje!
Gratuluje wszystkim zacisznym, którym jeszcze nie pogratulowałem! [emoji253][emoji253][emoji253]

Matko ale się posypało kreseczek!
U mnie niestety biel [emoji17]jutro @
Może za miesiąc się uda [emoji1591]albo po Nowym Roku!
W przyszłym tygodniu zabieg wiec już stresa mam!

@martooosia04 [emoji1307][emoji1307][emoji1307]żebyś piękne kreski pod choinka znalazła.

No widać, ze dziewczynka!!! Aż Ci zazdroszczę takiego widoku! Gratuluje!
Gratuluje wszystkim zacisznym, którym jeszcze nie pogratulowałem! [emoji253][emoji253][emoji253]

Matko ale się posypało kreseczek!
U mnie niestety biel [emoji17]jutro @
Może za miesiąc się uda [emoji1591]albo po Nowym Roku!
W przyszłym tygodniu zabieg wiec już stresa mam!

@martooosia04 [emoji1307][emoji1307][emoji1307]żebyś piękne kreski pod choinka znalazła.

Dziękuję i za miłe slowa[emoji846]
Śledzę trochę twoja historię. Wiem, że macie 5 synów tak? I teraz starania o córkę. Teraz jaki zabieg będziesz miała, Laparoskopie? Zawsze mieliście kłopoty z zajściem w ciążę czy teraz tylko bo chyba już trochę cykli próbujecie. Trzymam mocno kciuki za powodzenie grudniowego cyklu.

reklama
u Ann_ i mihasiaaa na bank sa dziewczynki! [emoji847] nie będziesz miec niespodzinaki bo u Ciebie to widać śliczna buleczke z przedziałkiem. Jak z tego wyjdzie chłopak to sprawdź czy Ci dzieci nie podmienili [emoji6][emoji12]

Do góry