reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

U nas dla starszego syna ja wybierałam bo zawsze chciałam mieć małego Tobika (i jest Tobiasz) a młodszy długo był Mikołajem. Bo M. chciał na „M” jak my dwoje. Ale jednak wybrał drugiego też na „T” by Bobi nie czuł sie samotny ze swoją literka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] No i trzecie już tez postanowione że na T. [emoji23]

reklama
U nas dla starszego syna ja wybierałam bo zawsze chciałam mieć małego Tobika (i jest Tobiasz) a młodszy długo był Mikołajem. Bo M. chciał na „M” jak my dwoje. Ale jednak wybrał drugiego też na „T” by Bobi nie czuł sie samotny ze swoją literka [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] No i trzecie już tez postanowione że na T. [emoji23]
Ja też chciałam dzieci mieć na tą samą literę, ale jakoś nic na L nie było nam po drodze ;)

Cześć dziewczyny
Gratuluje wszystkim zaciazonym a widzialm ze ostatnio sporo z was zobaczyly dwie kreski [emoji4] super

Ja sie tu kiedys przez chwile udzielalam i postanowilam sie pochwalic ze u nas [emoji173] przed owulacja zaowocowały dziewczynka [emoji173]

Marta to znaczy że na tej o widzisz? Bo lekarz twierdzi że 100% dziewczyna.Zobacz załącznik 921949

No widać, ze dziewczynka!!! Aż Ci zazdroszczę takiego widoku! Gratuluje!
Gratuluje wszystkim zacisznym, którym jeszcze nie pogratulowałem! [emoji253][emoji253][emoji253]

Matko ale się posypało kreseczek!
U mnie niestety biel [emoji17]jutro @
Może za miesiąc się uda [emoji1591]albo po Nowym Roku!
W przyszłym tygodniu zabieg wiec już stresa mam!

@martooosia04 [emoji1307][emoji1307][emoji1307]żebyś piękne kreski pod choinka znalazła.

No widać, ze dziewczynka!!! Aż Ci zazdroszczę takiego widoku! Gratuluje!
Gratuluje wszystkim zacisznym, którym jeszcze nie pogratulowałem! [emoji253][emoji253][emoji253]

Matko ale się posypało kreseczek!
U mnie niestety biel [emoji17]jutro @
Może za miesiąc się uda [emoji1591]albo po Nowym Roku!
W przyszłym tygodniu zabieg wiec już stresa mam!

@martooosia04 [emoji1307][emoji1307][emoji1307]żebyś piękne kreski pod choinka znalazła.

Dziękuję i za miłe slowa[emoji846]
Śledzę trochę twoja historię. Wiem, że macie 5 synów tak? I teraz starania o córkę. Teraz jaki zabieg będziesz miała, Laparoskopie? Zawsze mieliście kłopoty z zajściem w ciążę czy teraz tylko bo chyba już trochę cykli próbujecie. Trzymam mocno kciuki za powodzenie grudniowego cyklu.

reklama
u Ann_ i mihasiaaa na bank sa dziewczynki! [emoji847] nie będziesz miec niespodzinaki bo u Ciebie to widać śliczna buleczke z przedziałkiem. Jak z tego wyjdzie chłopak to sprawdź czy Ci dzieci nie podmienili [emoji6][emoji12]

Do góry