reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Marta to znaczy że na tej o widzisz? Bo lekarz twierdzi że 100% dziewczyna.Zobacz załącznik 921949
Wrzucam moją pannice z 17 tc dla porownania. Potwierdzona na 4 usg przez dwóch lekarzy, także mam nadzieję, ze nie bedzie niespodzianki podczas porodu ;) Obecnie 31 tc.
20180904_172059.jpeg

Załączniki

• 20180904_172059.jpeg
    20180904_172059.jpeg
    50,6 KB · Wyświetleń: 999
reklama
Jak na moje też dziewuszka. Nic jej nie odstaje ;) znajdź na fb grupe gdzie dziewczyny wrzucają foty dzieci z usg i ci potwierdza. Ale na moje córeczka. Nie ma watpliwości.
Mam zaufanie do lekarza, więc tylko potwierdzasz jego opinie. Ale lubię sobie tak kogoś zapytać ktoś się coś nieco orientuje. Bo mimo że już 3 tygodnie od wizyty mija to ciagle jestem w szoku, że urodzi się ONA.

Mihasia u siebie wyrazniejszy o raz na tym zdjęciu, ale wyglądają podobnie. Mam wiarę, że obie urodziny dziewczynki. Jakie wybraliście imię?
U mnie akurat mała dobrze się odwróciła i do tego lekarka ma bardzo dobry sprzęt, i w 17 tc to już bardziej wyraźnie widać. Trzymam kciuki za potwierdzenie u Ciebie na kolejnych wizytach. Ja też po pierwszym usg w 17 tc niedowierzałam i dopiero jak potwierdzone zostało na kolejnym usg to powiedziałam (oczywiście tylko mąż wiedział) rodzinie. Z imieniem mieliśmy trochę problem, dla synka miałam już wybrane (jakoś nastawiałam się na drugiego siusiaka żeby nie czuć wielkiego rozczarowania), a dla córeczki bałam się nawet wybierać, żeby nic nie zapeszyć. W konsekwencji wybraliśmy imię Klara.

mihasiaaa mojemu mężowi się podobało Klara, ale koniec końców wybrał inne. Pozwoliłam mu wybrać hehe
Ja mam wizytę kolejna za tydzień w 20 tygodniu. Czekam na potwierdzenie wtedy. Będzie to też badanie polowkowe.

reklama
Do góry