reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny zapytam was.. Może któraś. Z was tak miała... Wysypka po bokach brzuszka nasilająca się po kąpieli.. Zmieniłam kosmetyki płyny.. Nawet nie korzystałam przez chwilę z. Żadnych ale bez zmian...

Biedronka dziękuję za pamięć [emoji8] i nie wierzę że pamiętasz jak ma moja juniorka na imię i że za tydzień ma rok! Brawo[emoji1319]Moja Mała już chodzi! Czasem tylko jeszcze klapnie na tylek hihi
Mówi, wiecie jak to roczniak ale i tak jestem w ciągłym szoku jak szybko się rozwija, normlanie trafił nam się geniusz [emoji2]
Biedronko moja, jak doszło do ciąży [emoji13] i czy planowalas ciążę ze wszystkimi suplami itp? Który to tc? I jak się czujecie?
Mamy tu jeszcze jakieś e-ciaze? : )

Biedronka dziękuję za pamięć [emoji8] i nie wierzę że pamiętasz jak ma moja juniorka na imię i że za tydzień ma rok! Brawo[emoji1319]Moja Mała już chodzi! Czasem tylko jeszcze klapnie na tylek hihi
Mówi, wiecie jak to roczniak ale i tak jestem w ciągłym szoku jak szybko się rozwija, normlanie trafił nam się geniusz [emoji2]
Biedronko moja, jak doszło do ciąży [emoji13] i czy planowalas ciążę ze wszystkimi suplami itp? Który to tc? I jak się czujecie?
Hmmm do ciąży doszło zwyczajnie[emoji23] bez jakiś cyrków z odstepami i wogóle, piłam tylko inofem, wiesiołek w udanym cyklu, magnez i żurawine do owu ale malutkie dawki stwierdziłam że jak mam to zjem [emoji23] dziś mam 5+0 [emoji7]
A czuje się hmmm zarłabym tylko słodkie a najgorsze jest to że wszystko jest mało słodkie [emoji23] robi mi się nie dobrze, o trochę słabo[emoji16] ogólnie czuje się ciążowo [emoji23]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak zapamiętałam bo Twoja wiadomość o urodzeniu i wszystkich znakach na ziemi i niebie łącznie z usg wskazywujacymi na syna to tego nie da się zapomnieć [emoji7] ale super że masz córeczkę i tak fajnie się rozwija [emoji106]

Biedronka dobrze ze udało się "bez ceregieli' zajść w ciążę! Super. Trzymam [emoji1307]kciuki za zdrowa ciążę i zdrowego bobaska [emoji847]

reklama
Aktualne e-ciąże z terminami na sierpień
@Biedronka0506
@Miciur-ka
@rena-chan
@belle81
:D:D:D

Do góry