B
bibiU
Gość
Ja nastawiam się na syna [emoji23] zresztą po przejściach z kwietnia myślę tylko o tym żeby ciąża nie obumarla [emoji22]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem właśnie.. Ale on nie przyjmuje tylko do 9.13 i później od stycznia....chociaż zapytam go czy nie zrobiłby wyjątku i nie przyjął przed świętami... Zobaczymy w środę..Grabcia- kochana jakbys poszla w 12 tyg +4 lub 12.+5 dni , i by ci gin zrobil fotke nuba to da rade plec okreslic i juz bys wiedziala
Może nasz te parę dni ciaze starsza i akurat się zakapiesz na widełkiWiem właśnie.. Ale on nie przyjmuje tylko do 9.13 i później od stycznia....chociaż zapytam go czy nie zrobiłby wyjątku i nie przyjął przed świętami... Zobaczymy w środę..
A jak się teraz czujesz??
Zobaczymy na pewno wam dam znaćMoże nasz te parę dni ciaze starsza i akurat się zakapiesz na widełki
Gratulacje i powodzenia w spełnieniu marzenia a mizna spytać czy Ty masz dwóch czy trzech synkow? Najmłodszy ile na lat?Biedronka - mega krechy, bedzie dobrze !
Grabcia- jak bardzo chcesz wiedziec to zawsze mozna do innego
Jak ja sie czuje? Dobrze, az zdziwiona ze nie czuje tej ciąży ale lepiej nie mowic hop [emoji23],
Maciur-ka ale u Ciebie w koncu eggs bylo czy nie bo nie do konca zrozumialamDziewczyny to chyba jakis dziwny miesiac bo ja tez jako takich objawow nie mam , a zawsze cos bylo, nawet ostatnio jeszcze po tescie sprawdzalam czy te kreski napewno sa , to niby 6 tydzien u nas - tak mowi apka [emoji23], moze jeszcze cos zdazy sie przyplatac a moze nie
Grabcia- to sie pochwal po wizycie ! Ja z miesem mialam masakre w 2 ciazy, az.mąz obiady gotował haha
Belle- podobnie mamy wizyty, przyrost ladny a serio nic nie znaczy ile %przyrostu jesli chodzi o plec byle tylko byl prawidlowy
Biedronka statystycznie wychodzi na to ze polowa z nas powinna dostać corki tylko ktora polowa hehe
Kredka- sa rozne grupy Gender disappointment tylko kurcze tam po angielsku , chyba ze zobacz w Polsce czy taka sie znajduje, i sa na fb ale i najlepiej wygooglowac, uwierz mi ze ja tez sie mentalnie nastawiam na chlopca zeby mnie ta wiesc psychicznie nie zniszczyla, trzymaj sie :* , moze jeszcze za x lat zapragniesz sprobowac ten ostatni raz :*