reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzisiejszy pamiątkowy [emoji7]
IMG_20181130_055236.jpeg

Załączniki

• IMG_20181130_055236.jpeg
    IMG_20181130_055236.jpeg
    16,1 KB · Wyświetleń: 660
Grabcia- kochana jakbys poszla w 12 tyg +4 lub 12.+5 dni , i by ci gin zrobil fotke nuba to da rade plec okreslic i juz bys wiedziala :)
Wiem właśnie.. Ale on nie przyjmuje tylko do 9.13 i później od stycznia....chociaż zapytam go czy nie zrobiłby wyjątku i nie przyjął przed świętami... Zobaczymy w środę..

A jak się teraz czujesz??

Biedronka - mega krechy, bedzie dobrze :)!

Grabcia- jak bardzo chcesz wiedziec to zawsze mozna do innego :)
Jak ja sie czuje? Dobrze, az zdziwiona ze nie czuje tej ciąży ale lepiej nie mowic hop [emoji23],

Biedronka - mega krechy, bedzie dobrze :)!

Grabcia- jak bardzo chcesz wiedziec to zawsze mozna do innego :)
Jak ja sie czuje? Dobrze, az zdziwiona ze nie czuje tej ciąży ale lepiej nie mowic hop [emoji23],
Gratulacje i powodzenia w spełnieniu marzenia a mizna spytać czy Ty masz dwóch czy trzech synkow? Najmłodszy ile na lat?

Dawno mnie tu nie było, ale widzę weteranki, Miciurka gratuluję.,metody też zaawansowane szok
Byłam tu 2 lata temu, planowanie, odstępy i suplementy zaszłam i w 10 tc poronilam.

Teraz jestem w 35 tc, będzie upragniona dziewczynka, bez planowania itd.
Gratuluję świeżotestującym i życzę wymarzonych córek.

Miciurka ja też byłam pewna że będzie trzeci chłopak.nawet imię już mieliśmy a tu niespodzianka więc różnie to bywa.

Powodzenia i różu dla wyczekujacych córeczki.

Dziewczyny to chyba jakis dziwny miesiac bo ja tez jako takich objawow nie mam , a zawsze cos bylo, nawet ostatnio jeszcze po tescie sprawdzalam czy te kreski napewno sa , to niby 6 tydzien u nas - tak mowi apka [emoji23], moze jeszcze cos zdazy sie przyplatac a moze nie

Grabcia- to sie pochwal po wizycie ! Ja z miesem mialam masakre w 2 ciazy, az.mąz obiady gotował haha

Belle- podobnie mamy wizyty, przyrost ladny a serio nic nie znaczy ile %przyrostu jesli chodzi o plec byle tylko byl prawidlowy

Biedronka statystycznie wychodzi na to ze polowa z nas powinna dostać corki tylko ktora polowa hehe ;)

Kredka- sa rozne grupy Gender disappointment tylko kurcze tam po angielsku , chyba ze zobacz w Polsce czy taka sie znajduje, i sa na fb ale i najlepiej wygooglowac, uwierz mi ze ja tez sie mentalnie nastawiam na chlopca zeby mnie ta wiesc psychicznie nie zniszczyla, trzymaj sie :* , moze jeszcze za x lat zapragniesz sprobowac ten ostatni raz :*
Maciur-ka ale u Ciebie w koncu eggs bylo czy nie bo nie do konca zrozumialam ;)

reklama
Do góry