reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzisiejszy pamiątkowy [emoji7]
IMG_20181130_055236.jpeg

Załączniki

• IMG_20181130_055236.jpeg
    IMG_20181130_055236.jpeg
    16,1 KB · Wyświetleń: 664
Grabcia- kochana jakbys poszla w 12 tyg +4 lub 12.+5 dni , i by ci gin zrobil fotke nuba to da rade plec okreslic i juz bys wiedziala :)
Wiem właśnie.. Ale on nie przyjmuje tylko do 9.13 i później od stycznia....chociaż zapytam go czy nie zrobiłby wyjątku i nie przyjął przed świętami... Zobaczymy w środę..

A jak się teraz czujesz??

Biedronka - mega krechy, bedzie dobrze :)!

Grabcia- jak bardzo chcesz wiedziec to zawsze mozna do innego :)
Jak ja sie czuje? Dobrze, az zdziwiona ze nie czuje tej ciąży ale lepiej nie mowic hop [emoji23],

Biedronka - mega krechy, bedzie dobrze :)!

Grabcia- jak bardzo chcesz wiedziec to zawsze mozna do innego :)
Jak ja sie czuje? Dobrze, az zdziwiona ze nie czuje tej ciąży ale lepiej nie mowic hop [emoji23],
Gratulacje i powodzenia w spełnieniu marzenia a mizna spytać czy Ty masz dwóch czy trzech synkow? Najmłodszy ile na lat?

Dawno mnie tu nie było, ale widzę weteranki, Miciurka gratuluję.,metody też zaawansowane szok
Byłam tu 2 lata temu, planowanie, odstępy i suplementy zaszłam i w 10 tc poronilam.

Teraz jestem w 35 tc, będzie upragniona dziewczynka, bez planowania itd.
Gratuluję świeżotestującym i życzę wymarzonych córek.

Miciurka ja też byłam pewna że będzie trzeci chłopak.nawet imię już mieliśmy a tu niespodzianka więc różnie to bywa.

Powodzenia i różu dla wyczekujacych córeczki.

Dziewczyny to chyba jakis dziwny miesiac bo ja tez jako takich objawow nie mam , a zawsze cos bylo, nawet ostatnio jeszcze po tescie sprawdzalam czy te kreski napewno sa , to niby 6 tydzien u nas - tak mowi apka [emoji23], moze jeszcze cos zdazy sie przyplatac a moze nie

Grabcia- to sie pochwal po wizycie ! Ja z miesem mialam masakre w 2 ciazy, az.mąz obiady gotował haha

Belle- podobnie mamy wizyty, przyrost ladny a serio nic nie znaczy ile %przyrostu jesli chodzi o plec byle tylko byl prawidlowy

Biedronka statystycznie wychodzi na to ze polowa z nas powinna dostać corki tylko ktora polowa hehe ;)

Kredka- sa rozne grupy Gender disappointment tylko kurcze tam po angielsku , chyba ze zobacz w Polsce czy taka sie znajduje, i sa na fb ale i najlepiej wygooglowac, uwierz mi ze ja tez sie mentalnie nastawiam na chlopca zeby mnie ta wiesc psychicznie nie zniszczyla, trzymaj sie :* , moze jeszcze za x lat zapragniesz sprobowac ten ostatni raz :*
Maciur-ka ale u Ciebie w koncu eggs bylo czy nie bo nie do konca zrozumialam ;)

reklama
Do góry