reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wow dziewczyny!!! Ale żeście się porozmnażały [emoji2] super! O taką wiadomość mi chodziło;)
Zdrówka dla wszystkich i każdej z osobna [emoji1307]
Belle81 nie ma nic do opowiadania, nic szczególnego się nie stało [emoji12] z 'może dziewczynki' w 16 Tc jak dobrze pamiętam [emoji848] w 30 zrobił się nagle chłopak [emoji15][emoji43] a urodzila się Ewcia [emoji7]

reklama
Cześć Wam Mamusie ;) u nas dziś czas start 36tc, więc Mała nie byłaby już kwalifikowana jako wcześniak gdyby moje przypuszczenia się jednak potwierdziły :) kopie jak szalona, nie chce się Jej już tam tak samej siedzieć. Poza tym bez zmian, trzeba ten wózek pchać do przodu i nierówności omijać z lepszym bądź mniej lepszym skutkiem ;) w każdym razie szybko wyzdrowiałem, więc gotowy do działania.
To na przyszły rok szykuje się huczne baby shower!
Wspaniałej soboty Wam wszystkim, nie myśleć dziś proszę o pechu a dzień nie spędzać bez uśmiechu :)

Wow dziewczyny!!! Ale żeście się porozmnażały [emoji2] super! O taką wiadomość mi chodziło;)
Zdrówka dla wszystkich i każdej z osobna [emoji1307]
Belle81 nie ma nic do opowiadania, nic szczególnego się nie stało [emoji12] z 'może dziewczynki' w 16 Tc jak dobrze pamiętam [emoji848] w 30 zrobił się nagle chłopak [emoji15][emoji43] a urodzila się Ewcia [emoji7]
A więc od 30tc czekałaś na chłopca i na porodowke też pojechalas z tym przekonaniem? A urodziła się Ewa? No to ładne kłamstewko zrobiła rodzicom....

Cześć Wam Mamusie ;) u nas dziś czas start 36tc, więc Mała nie byłaby już kwalifikowana jako wcześniak gdyby moje przypuszczenia się jednak potwierdziły :) kopie jak szalona, nie chce się Jej już tam tak samej siedzieć. Poza tym bez zmian, trzeba ten wózek pchać do przodu i nierówności omijać z lepszym bądź mniej lepszym skutkiem ;) w każdym razie szybko wyzdrowiałem, więc gotowy do działania.
To na przyszły rok szykuje się huczne baby shower!
Wspaniałej soboty Wam wszystkim, nie myśleć dziś proszę o pechu a dzień nie spędzać bez uśmiechu :)
@mis0890 to ja już tak na zapas życzę szczęśliwego rozwiązania;)

Ja zrobiłam wczoraj test 10 dpo i biel. Dzisiaj nie robilam. Owu miałam na bank we wtorek wiec obliczenia są ok. Raczej nic z tego jak 10 dpo nawet śladu nie bylo.

reklama
Do góry