B
bibiU
Gość
Super a jaki przyrost?Hej ja wczoraj robiłam powtórkę bety i oto wynikiZobacz załącznik 920613
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super a jaki przyrost?Hej ja wczoraj robiłam powtórkę bety i oto wynikiZobacz załącznik 920613
Doskonale cię rozumiem..ja ciągle się boje..a to złych wyników a to że na usg mi powiedzą : maluszek przestał się rozwijać.. Ciągle ciemne scenariusze..No pewnie ze się cieszę,ale i obawy ciągle są.
Czy beta dobrze przerasta,czy kropka będzie tam gdzie trzeba,czy brak objawów to dobrze czy źle...Ach same frustracje.
Ale to chyba nasza taka mamusiowa dola żeby się martwić o te nasze dzieci od poczęcia już przez całe życie
Moja trzecia i już jest zupełnie inna.Też nie mam objawów i to mnie okrutnie martwi zwariuje chyba. To druga ciąża i kiedyś sądziłam, że z drugą będzie na luzie a tu nie. W pierwszej miałam bolesne piersi i wyszło mi kilka ropnych pryszczy a teraz nic i się martwię