reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Moja dopiero druga i zupełnie inna.. Pierwsze co z synkiem dużo później wyszedł test bo tydzień po spodziewanej @ wyszła druga kreska ale bledsza niż kontrolna... Po 2 spałam jak zabita i to ciągle.. Miałam ochotę na ketchup np i uwielbialam grzybki marynowane.. Teraz tych rzeczy nie tkne.. Teraz wogole brak apetytu totalny.. Strasznie śmierdzi mi surowe mieso cierpię na bezsenność częste wysypki na udach i ból piersi...

Sent from my PRA-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
Aż jestem ciekawa co nam wyjdzie z tych totalnych inowacji

reklama
Dziewczyny prowadzicie ciąże prywatnie czy na NFZ?
Teraz mam zamiar jak wszystko będzie dobrze prowadzić prywatnie u mojego gina a przez to że zrezygnował z NFZ w moim mieście i dojeżdżam do niego ponad 30 km. Prowadził pierwszą ciąże, prowadził drugą i zrobił łyżeczkowanie teraz jak będzie dobrze poprowadzi trzecią [emoji846]

Kredka- naturalnie nie da sie zrobic takej selekcji na jaka sie liczy, a o dziewczynke niestety trydniej jak o chlopca ... nie myśl kochana w ten sposob, wygral najsilniejszy i najszybszy plemnik a on po prostu okazal sie byc chlopcem, rozumiem twoje rozzalenie, chec corki mnie takze nie opuszcza, ale dzidzius napewno bedzie slodki kochany i nie bedziesz sobie wyobrazac zycia bez niego , tylko te corke trzeba przebolec, ciesz sie ciaza, bo zobaczysz jak szybko minie, podejrzewam ze kazda z nas wie co czujesz :* , przytulam cie mocno, zapisz sie moze do jakiejs grupy GD, troche pogadasz z innymi mamami w tej samej syt.

A chcesz jeszcze probowac czy to twoja ostatnia ciaza?

Biedronka - super ze wszystko dobrze ,

Ciazowki jak bedziecie juz po wizytach to sie pochwalcie :*
Co to za grupy? Z checia sie zapisze i pogadam z kims kto rozumie moj zal.
Raczej 4 dziecka nie planuje. A jesli bede tosiepowaznie zastanowie nad invitro albo eggs. No jestem ciekawa jakie efekty tego sa. Niestety kiepsko u mnie z angielskim. Wszystko na tlumaczu jade :(
Miala byc 3ka i bedzie. Wiecie to tez kwestia warunkow a na ten moment w sumie na ta 3ke srednie ;)

Dziewczyny prowadzicie ciąże prywatnie czy na NFZ?
Ja prywatnie chociaż mój gin też przyjmuje w przychodni ale szczerze mówiąc widać różnicę w wizytach... Ja tam wolę być spokojniejsza tym bardziej że mam takie przejścia.. Ale spoko on jest ponieważ jak muszę robić jakieś droższe wyniki to mi z przychodni skierowanie wystawia
Któraś z nas musi mieć Pink [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] najlepiej wszystkie [emoji23] Ale mówię Wam dziewczyny mi obojętne byle by mały miał rodzeństwo i obym donosiła te ciąże [emoji7] zwariuje nim urodzę [emoji23]
U mnie też płeć nie ma znacznenia..miałam nadzieję że na święta będę wiedzieć ale jeszcze się nie uda... Chcę żeby synek nie był sam a co będzie to już nie mam wpływu na to każde będę kochać ta sama miłością.. Może kiedyś poczuje żal czy pustkę za córcia.. Ale na pewno nie będę żałować że mam 2 :)

reklama
Co to za grupy? Z checia sie zapisze i pogadam z kims kto rozumie moj zal.
Raczej 4 dziecka nie planuje. A jesli bede tosiepowaznie zastanowie nad invitro albo eggs. No jestem ciekawa jakie efekty tego sa. Niestety kiepsko u mnie z angielskim. Wszystko na tlumaczu jade :(
Miala byc 3ka i bedzie. Wiecie to tez kwestia warunkow a na ten moment w sumie na ta 3ke srednie ;)
Hej. Jak powiedzie nam się z lady compem to z pewnością będziesz jedną z pierwszych osób, która się o tym dowie i być może wykorzystasz tę metodę przy planowaniu 4 ;)
Tak o wszystkim intensywnie myślałem...myślałem...aż się delikatnie pochorowałem i na L4 wylądowałem. Nastał wieczór, piątek już za rogiem czeka, a ja Was serdecznie pozdrawiam - tylko z daleka :) (apsik) ;)
Dobrej nocy Staraczki, niech te wyśnione Pinki szybko się u Was pojawią

Ostatnia edycja:
Do góry