reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@kredkaczarna to naprawdę dużo zrobiliście w kierunku planowania płci.
To że nie wyszło świadczy o tym że te wszystkie sway można sobie wsadzić w d...
Tak jak mówisz nie obrażając Nikogo nawet modlitwy nie pomagają. To jest jakaś siła wyższa...sama nie wiem,bo naukowo też nie ma wytłumaczenia.
Dobrze ze mam to już za sobą. I podtrzymuje moje postanowienie ze nie chcę znać płci jak najdłużej to możliwe. Zapytam pod koniec aby skompletować wyprawkę i już.
Jak pisalam nigdy sie o nic tak nie modlilam. Widac ktokolwiek tam w gorze jest onile jest ma w nosie nasze modlitwy. Czy sie modlisz o zdrowie, czy o dziecko, czy o plec, czy o cokolwiek innego. Jeden umrze drugi przezyje noezaleznie czy sie modlil czy nie. Teraz bede sie z siebie smiac ze wogole w to wierzylam.

reklama
Jeśli mam być szczera, to taka koszulka bardziej seksi to chyba długo w szafie poleży. Żona bedzie skupiona na dziecku, dojdą nieprzespane noce, wieczne wiszenie na cycu.... bedzie marzyła tylko o wygodzie. Serio.
Zobacz na instagramie „ZASKOCZ MAMĘ” super boxy na powitanie mamusi i maluszka po szpitalu robi tam dziewczyna. Mysle ze to tez bedzie fajna niespodzianka. Kwiaty, balony, te gadżety i biżuteria upamiętniająca malutką. Wystarczy to.

Jeśli mam być szczera, to taka koszulka bardziej seksi to chyba długo w szafie poleży. Żona bedzie skupiona na dziecku, dojdą nieprzespane noce, wieczne wiszenie na cycu.... bedzie marzyła tylko o wygodzie. Serio.
Zobacz na instagramie „ZASKOCZ MAMĘ” super boxy na powitanie mamusi i maluszka po szpitalu robi tam dziewczyna. Mysle ze to tez bedzie fajna niespodzianka. Kwiaty, balony, te gadżety i biżuteria upamiętniająca malutką. Wystarczy to.
Bardzo fajny prezent to też kupić bazę do pandory i np jedną zawieszke ze smoczkiem a drugą z literą M od Michaliny :) Później możesz dokupowac z różnych okazji charmsy.

Kredkaczarna a czemu dieta bez nabiału? mi sie wydawało że dieta nabiałowa to na dziewczynke, ja kojarze że codzień szklanke mleka i jogurt naturalny jadłam.
Niby wlasnie długie kp srzyja poczęciu córki, ale jak patrze w moim otoczeniu to tez to się nie sprawdza.

Ja właśnie jestem w trakcie odstawiania, i odpukac bez większych histerii :-)

Imama i Maziajka myślę, że od czerwca będziemy się starać. Zobaczymy w praktyce, ale jeszcze chce homocysteine zbić, bo naczytałam się ze przy staraniach powinno być max 7 a mam 9. W poprzednich ciązach nie badałam, wiec nawet nie wiem ile miałam :-)

Ja wiem że wygoda i komfort przede wszystkim. Ale to że kobieta zostajestaje mamą to nie przestaje być kobietą. I bardzo często dowartosciowanie ze strony mężczyzny w takim czasie dodaję jej sił.

[emoji7]
IMG_20181127_091424.jpeg

Załączniki

• IMG_20181127_091424.jpeg
    IMG_20181127_091424.jpeg
    16,1 KB · Wyświetleń: 721
reklama
Do góry