reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

No piękny [emoji7] ja mam te testy z allegro, może kupię jakiś lepszy i będzie ładniejsza kreska na pamiątkę [emoji7] jutro może kupię [emoji23]
Ja kupiłam te z Rossmann.
A wcześniej Pink 10
1543309503862.jpeg

Załączniki

• 1543309503862.jpeg
    1543309503862.jpeg
    43,4 KB · Wyświetleń: 329
reklama
Nadal nie mogę uwierzyć że tyle zaciążonych Was w listopadzie :D niesamowite :)

@mis0890 ja się zgadzam z martoosią jakbym dostała taka koszulkę po porodzie to bym się w niej czuła głupio. Najbardziej bym chciala bransoletkę z charmsem z literką, albo wisiorek na łańcuszu z literką od imienia , serduszkiem, stopkami itp...

Dziewczyny serio można w domu rozdzielać plemniki i cos hodować w inkubatorze? Jestem w szoku i zaraz bede czytać z ciekawości bo jestem w szoku.

@Biedronka0506 pokazuj test, uwielbiam pozytywy!

U mnie 7 DPO. Nic się nie dzieje, oprócz lekkiej infekcji ale przechodzi po iladianie. Termin @ na 3 grudnia. Pewnie w weekend nie wytrzymam i zatestuję.
Trzymam kciuki żebyś do Nas dołączyła [emoji8]

reklama
Do góry