belle81
Fanka BB :)
Piękne kreseczki. Cieszą oczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękne kreseczki. Cieszą oczy
o mój podobny, przepięknyyyyy, cudny, wysyłam dużo pozytywnej energii <3
Znam to uczucie "bycia niesłyszanym", wierz mi, zaraz będzie pół roku jak się z tym wewnętrznie borykam. Ale uparcie modlę się. Może komuś wreszcie gdzieś tam tak ucho zwiędnie, że dla własnego spokoju wyda wreszcie któregoś pięknego dnia pozytywną dla mnie decyzję. Rozumiem Twoje odczucia i tym bardziej wysyłam Ci tonę pozytywnej energii (daję tyle ile mam ) bo wiem, jaki masz jej deficyt przy trzecim synku, który prawdopodobnie nie będzie wymarzoną dziewczynką. Bądź silna, tylko Ty panujesz nad tym. Nie jesteś sama, masz rodzinę, całe to Forum i jednego faceta, któremu czasem trzeba chyba zakneblować buzie (ręce) bo tyle tu gadaJak pisalam nigdy sie o nic tak nie modlilam. Widac ktokolwiek tam w gorze jest onile jest ma w nosie nasze modlitwy. Czy sie modlisz o zdrowie, czy o dziecko, czy o plec, czy o cokolwiek innego. Jeden umrze drugi przezyje noezaleznie czy sie modlil czy nie. Teraz bede sie z siebie smiac ze wogole w to wierzylam.
No piękny [emoji7] ja mam te testy z allegro, może kupię jakiś lepszy i będzie ładniejsza kreska na pamiątkę [emoji7] jutro może kupię [emoji23]A to mój z dzisiaj. Już ostatni. Taki na pamiątkęZobacz załącznik 919970
Ja ostatnia @ 26.10.belle81 kiedy miałam ostatnia miesiączke? Masz termin na 3 sierpnia? Bo mi z kalkulatorów w necie wychodzi jeszcze 31 lipiec Ostatni okres 24 październik