reklama
Maziajka- jasne ze pamietam , m9j niespelna 2 latek tak samo lobuzuje, wspina sie na stoły krzesla wszystko [emoji33] , na minute nie zostawisz , i "nie dziekuje" ale trzymaj kciuki, ja nie zapeszam nastawiam sie neutralnie ale wrecz z lekkim przekonaniem ze bedzie syn,
Martoosia- ja chcialam robic swim up, generalnie metode trzeba obczaic i zrozumiec, dobrze poczytac douczyc sie cwiczyc i tyle, tragedii nie ma
Podejrzewam ze Bizuteria, perfumy, torebki lub nawet karta podarunkowa na zakupy sa zawsze mile widziane dla kobiet,
Martoosia- ja chcialam robic swim up, generalnie metode trzeba obczaic i zrozumiec, dobrze poczytac douczyc sie cwiczyc i tyle, tragedii nie ma
Podejrzewam ze Bizuteria, perfumy, torebki lub nawet karta podarunkowa na zakupy sa zawsze mile widziane dla kobiet,
rena-chan
Fanka BB :)
ściskam mocno, bardzo, baaaardzo <3rena-chan GRATULACJE!! Cieszę się, że w ciągu tylko jednego tygodnia mogę po raz drugi gratulować pięknej krechy - mało tego - i w tym przypadku czuję Wasz wymarzony róż, a nos mnie raczej nie myli, z doświadczenia Pozdrawiam Was, czekam na dalszej wieści
mis0890
Hej Maziajka. Ogólnie rzadko zaglądam ale mnie tu coś podkusiło. Ale czas leci! Zaniedlugo dwa latka- dla mnie najgorszy okres buntów buuu
Elena staracie się o trzecie? Super! Planujesz robić tak samo czy coś modyfikujemy?
Mihasia ślicznie wyglądasz! I brzusio dziewczynkowy [emoji85] takie moje zboczenie ze zawsze porównuje te brzuszki. Często mi się zgadza
Miś- No nie wierze ze jest tu tatuś jakiś!
U nas pierwszy syn wpadka.
Drugi syn typowy timing. Celowalismy 8 miesięcy i wyszło jakoś 4 dni przed owu może nawet 5.
Trzeci to już na maxa planowanie. Dieta LE, suplementy mąż i ja, mąż ogólnie po szpitalu i zabiegach co powinno być mega osłabieniem dla XY ale jakoś ta córeczka nie była nam pisana. Mega dużo zrobiłam, prawie wszystkie teorie.
Jedynie co by mogło łączyć te ciąże to to ze u nas był jeden sex w płodne co w sumie powinno być dziewczynkowe.
Ale u nas myśle genetyka- musi mieć znaczenie. Mój ojciec ma 10 wnuków w tym tylko jedna wnuczkę. Wiec szanse na córkę znikome. Bratu się udała córa przy trzech synach.
Ja zawsze chcialam biżuterię. Nosze złoto i w sumie to dla mnie zawsze trafiony prezent.
Cześć Wam biżuteria już jest więc chyba coś ulubionego pachnącego w hebe wybiorę. Dzięki za podpowiedzi
Imama - ten Wasz timing to typowy i ewidentny dla działania lc baby na chłopca. Chyba nikt tu jeszcze nie próbował rezultatów jego prognoz i czuję, że będę pierwszy ryzykant . Zakup jeszcze w tym roku. Co do domowego laboratorium to jakoś nie jestem przekonany. ...
Miłego dnia wszystkim
Ostatnia edycja:
kredkaczarna
Od stycznia bralismy suple ja vitex+kwas foliowy +zurawina, msz ole+szyszki+lukrecja
W marcu piwrwsza proba z odstepem od owu z abscynencja. W kwietniu wymienilam vitex na clo i dodalam inofem
Od stycznia do marca intensywne cwiczenia
Od marca scisla dieta bez nabialu i jaj- ogolnie bardzo schudlam
Unikalam pomidorow, bananow, ziemniakow.
Po clo mialam owu w normalne dni cyklu ale dalej nie wychodzilo wiec zaczeliamy zmniejszac odstep od owu
Zakwaszalam sie rephreshem i multigyn (tez ma niskie ph)
Cykl sierpniowy w którym zaszlam byl juz bez clo bo sie skonczylo. Skonczylam karmic piersia. Cykl z infekcja wiec non stop sie zakwaszalam. Staranka po najciemniejszej kresce na tescie owu z wymiana przed 3 dni przed starankami-tu niestety lipa bo maz pracował. Staranka 2 dni przed owu.
Owu obliczalam wg paskow owu, temp, sluzu.
Hmmm nie wiem co jeszcze...
W marcu piwrwsza proba z odstepem od owu z abscynencja. W kwietniu wymienilam vitex na clo i dodalam inofem
Po clo mialam owu w normalne dni cyklu ale dalej nie wychodzilo wiec zaczeliamy zmniejszac odstep od owu
Cykl sierpniowy w którym zaszlam byl juz bez clo bo sie skonczylo. Skonczylam karmic piersia. Cykl z infekcja wiec non stop sie zakwaszalam. Staranka po najciemniejszej kresce na tescie owu z wymiana przed 3 dni przed starankami-tu niestety lipa bo maz pracował. Staranka 2 dni przed owu.
belle81
@mihasiaaa pięknie wyglądasz Sexi mama
@mis0890 ja też myślę że perfumy mogą drażnić wrażliwe zmysły Ż.
A może jakaś seksowna koszulka? Kobieta po porodzie czuje się bardzo mamusiowo i ok. Ale myślę że taki prezent podbił by jej wartość w Twoich oczachPomyśl
A może jakaś seksowna koszulka? Kobieta po porodzie czuje się bardzo mamusiowo i ok. Ale myślę że taki prezent podbił by jej wartość w Twoich oczachPomyśl
belle81
@kredkaczarna to naprawdę dużo zrobiliście w kierunku planowania płci.Od stycznia bralismy suple ja vitex+kwas foliowy +zurawina, msz ole+szyszki+lukrecja
To że nie wyszło świadczy o tym że te wszystkie sway można sobie wsadzić w d...
Tak jak mówisz nie obrażając Nikogo nawet modlitwy nie pomagają. To jest jakaś siła wyższa...sama nie wiem,bo naukowo też nie ma wytłumaczenia.
Dobrze ze mam to już za sobą. I podtrzymuje moje postanowienie ze nie chcę znać płci jak najdłużej to możliwe. Zapytam pod koniec aby skompletować wyprawkę i już.
B
bibiU
Gość
Też bym była właśnie za koszulką albo czymś takim [emoji7]@mihasiaaa pięknie wyglądasz Sexi mama
reklama
B
bibiU
Gość
Mogę się pochwalić testem? [emoji7] Bo jeszcze tego nie zrobiłam [emoji23]
Podziel się: