reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Wlasnie rozważam te opcje ale nie bardzo wiem jak sie do tego przygotować... [emoji849][emoji849][emoji849] podpowiesz?

Ja tez się za to zabieram [emoji16]
W tym moja nadzieja.
@Imama Nolan cudny, szok jak to zleciało! Dopiero co testy były!
@mihasiaaa Ty już 30tc??? O matko! Ale mi przeleciała ta Twoja ciąża! Pokaz brzuszek!
Wy zaraz rodzic zaczniecie a ja dalej chodzę [emoji17]

Elena a przypomnij jakie ty mialas starania na corke, bo cos mi sie kojarzy ze 2.5 dnia przed owu , i jakos 12h po ? Dobrze kojarze :)

U mnie było 3,5 dnia przed owu i ok 12 h po :) bo mi się owulacja przesunęła ale ogólnie myśle ze z tego wyszła dziewczynka bo w tych dniach nie miałam sluzu typowo płodnego.

A no i dla przypomnienia ja mialam robic extreme gender sway, z rozdzieleniem plemnikow, mialam zaczac styczen 2019

No niezle, szalona :) jak to się robi w jakiejś próbowce?

Brzuszek już pokazny, przytylam już 11 kg [emoji33]
20181122_112014_HDR~3.jpeg

Załączniki

• 20181122_112014_HDR~3.jpeg
    20181122_112014_HDR~3.jpeg
    32,1 KB · Wyświetleń: 425
O jejku jak to forum dzisiaj ożyło, aż miło poczytać ;)
Prośba dziewczyny - co chciałybyście otrzymać od swych lubych w dniu rozwiązania? Czytam czytam i nic ciekawego nie mogę doczytać. Póki co przyjąłem kuriera z pierścionkiem z małym aniołkiem...ot tak na pamiątkę. Nie wiem co jeszcze...ulubiona perfuma?Pomożecie ? :)

kredkaczarna - wiem, że to pewnie nie na miejscu i masz prawo nie lubić mnie może nawet do końca roku :) ale serce mi szybciej zabiło, kiedy widziałem usg Twojego malucha czy zaraz potem mega Nolana. 3 syn...Nawet nie wiesz jak Ci/Wam zazdroszczę. Nie oczekuję odpowiedzi, ale mimo wszystko spróbuję zapytać, czy przy każdych próbach planowaliście dziewczynkę i jeśli tak to czy to były starania typowo bdm'owo czy też shettlesowo, czyli przed owu? Nie powiem Ci nie przejmuj się bo wiem na własnej skórze, że to nic nie znaczące słowa kiedy się o czymś bardzo marzy. Mogę powiedzieć tylko to co sam sobie codziennie mówię "bierz to wyzwanie, idź dalej, nic złego się nie stanie".

Nasza Michasia coraz większa (35tc), Ż dzisiaj oznajmiła, że chyba dobrze słuchałem tego brzuszka...chyba będzie pod choinkę, zobaczymy co gin niedługo powie na wizycie...albo porodówce.

Mocne kciuki za Was wszystkich trzyma - jedyny tu Chłopina :)

Ostatnia edycja:
O jejku jak to forum dzisiaj ożyło, aż miło poczytać ;)
Prośba dziewczyny - co chciałybyście otrzymać od swych lubych w dniu rozwiązania? Czytam czytam i nic ciekawego nie mogę doczytać. Póki co przyjąłem kuriera z pierścionkiem z małym aniołkiem...ot tak na pamiątkę. Nie wiem co jeszcze...ulubiona perfuma?Pomożecie ? :)
kredkaczarna - wiem, że to pewnie nie na miejscu i masz prawo nie lubić mnie może nawet do końca roku :) ale serce mi szybciej zabiło, kiedy widziałem usg Twojego malucha czy zaraz potem mega Nolana. 3 syn...Nawet nie wiesz jak Ci/Wam zazdroszczę. Nie oczekuję odpowiedzi, ale mimo wszystko spróbuję zapytać, czy przy każdych próbach planowaliście dziewczynkę i jeśli tak to czy to były starania typowo bdm'owo czy też shettlesowo, czyli przed owu?

Nasza Michasia coraz większa (35tc), Ż dzisiaj oznajmiła, że chyba dobrze słuchałem tego brzuszka...chyba będzie pod choinkę, zobaczymy co gin niedługo powie na wizycie...albo porodówce.

Mocne kciuki za Was wszystkich trzyma - jedyny tu Chłopina :)
Ja już od meża zażyczyłam sobie nową torbę La Millou, za urodzenie naszej księżniczki, ale nie wiem czy Twoja żona lubi takie gadżety ;)

Cześć dziewczyny!
Widzę pozytywy, cieszę się strasznie i gratuluje Biedronka i Belle [emoji7] ja już nawet czasu na czytanie nie mam ale coś postaram się posledzic wątek. U mnie czasu brak przy trójce
Kredkaczarna widzę syna. Przykro mi ze również nie doczekalas się córki. Znam to uczucie i poprostu mi przykro. Ale zapewniam ze po porodzie dużo się zmienia. Nie powiem ze nie chciałabym córki ale inaczej patrzymy na ta mała istotkę
U nas Nolan już skończył 7 miesięcy. Ten czas strasznie szybko leci. Pozdrawiamy
Zobacz załącznik 919849
Cześć dziewczyny!
Widzę pozytywy, cieszę się strasznie i gratuluje Biedronka i Belle [emoji7] ja już nawet czasu na czytanie nie mam ale coś postaram się posledzic wątek. U mnie czasu brak przy trójce
Kredkaczarna widzę syna. Przykro mi ze również nie doczekalas się córki. Znam to uczucie i poprostu mi przykro. Ale zapewniam ze po porodzie dużo się zmienia. Nie powiem ze nie chciałabym córki ale inaczej patrzymy na ta mała istotkę
U nas Nolan już skończył 7 miesięcy. Ten czas strasznie szybko leci. Pozdrawiamy
Zobacz załącznik 919849

CuDOwNY syn

reklama
Do góry